Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan å bekjempe en brannhydrant Parkering Ticket

Det er ulovlig å parkere et kjøretøy for nær en brannhydrant. Hvis bilen er parkert innenfor en viss avstand eller inne i gule linjer som vises foran og bak hydrant, kan du forvente å finne en billett på frontruten på bilen din. Bare betale boten og flytte på er ikke det eneste alternativet når du arbeider med en slik billett. Å vinne en kamp mot en urettferdig brannhydrant parking ticket sparer du penger og muligens poeng mot din lisens. Du trenger
Digital kamera eller mobiltelefon med kamera
skanner eller kopimaskin
Vis flere instruksjoner
en

Ta masse bilder av din uanfektet bil i nærheten brannhydrant. Bruk enten en mobiltelefon som har et kamera eller et digitalt kamera med en nøyaktig dato og klokkeslett funksjon for å bekrefte når du tok bildene. Hva du fokusere på mens du tar bildene avhenger av hvor du kjemper billetten, for eksempel ta tilstrekkelig bilder av hydrant hvis du krever hydrant ble blokkert eller skjult fra visningen
2

. undersøke billetten grundig. Unøyaktigheter, som for eksempel feil plate nummer eller bilmodell, gjøre det lettere å få den aktuelle parkeringsbilletten kastet ut. Skanne en kopi av billetten hvis du finner noen unøyaktigheter.
3

Finn domstolen dato eller "betale"-datoen funnet på billetten. Gå til trinn 5 hvis du planlegger å bestride billetten i egen person.
4

Produsere et brev som forklarer hvorfor du tror parkeringsbilletten er ugyldig. Inkludere en kopi av billetten, bildene du tok i trinn 1 og en grundig forklaring av klagen. Mail brevet til retten adressen på enten under eller bak på billetten.
5

Ta med dine bilder og parkeringsbilletten til tinghuset eller parkering utility adresse funnet på henvisningen. Forklar hvorfor du tror billetten er ugyldig. Husk å være respektfull og rolig under forklaringen din.
6

Vent med å lære utfallet enten personlig eller via post. Kontakt tinghuset eller parkering verktøyet hvis du ikke har hørt noe av "pay"-datoen eller domstol dato lagt ut på parkeringsbilletten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149964.html

Previous:
Next:

trafikk billetter