Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan å bekjempe en Red Light Kamera Ticket i Philadelphia, PA

Gjennomføringen av rødt lys kameraer er økende over hele Amerika. Philadelphia begynte installere rødt lys kameraer i 2005 i et forsøk på å redusere trafikk brudd. Siden da har rødt lys kameraer fanget tusenvis av trafikken overtredere. Hvis du finner deg selv i denne situasjon, ikke få panikk. Det er flere juridiske forsvar for en rød-lys kamera brudd i Philadelphia. Instruksjoner
en

Kontakt Philadelphia Trafikk Court Bench å verifisere ektheten av trafikk billett. Trafikken domstol er åpent for publikum mandag til fredag, 08:30 til 19:30 Rettens viktigste telefonnummer er 215-686-1675.
2

Inspiser red-light kamera bilde for å verifisere at det faktisk er du på bildet. The Philadelphia Trafikk Court sender ut bevis bilder med uakseptable trafikk billetter. Om det feilende sjåføren på bildet er ikke deg, contest billetten på trafikken retten på din utnevnt domstol dagen. Ta en kopi av den rød-lys kamera bevis bilde samt dagens bilder av deg selv. En kopi av bilen å kjøre på rødt lys beviser ikke at du var sjåføren. Retten må bevise at du kjørte bilen på tidspunktet for hendelsen.
3

Varsle Philadelphia Trafikk Court at du vil bestride anklagene. Ikke betale billetten. Betale en trafikk billett er beslektet å akseptere skyld for hendelsen. Du kan varsle hoffet til dine intensjoner om å kjempe billetten via telefon, post eller ved å vise opp personlig i 800 Spring Garden Street, Philadelphia, PA 19130.
4

Samle bevis for deg forsvar. Hvis du har bekreftet at det er bilen i den fornærmende bilde og du var, faktisk, kjøring, finne ut hva som forårsaket hendelsen. Det kan være flere forsvarsverk for å kjøre på rødt lys. Var det gule lyset for kort for fartsgrense? Ble kamera håndheving tegn som er skrevet på et godt synlig sted? Har red-light photo bevis viser tydelig at lyset var rødt? Hvor lang tid tok det Philadelphia Trafikk Court å sende deg trafikk billett? Dette er alle spørsmål som du bør stille deg selv i forberedelsene til ditt forsvar.
5

Finn ut hvordan den rød-lys kamera som fanget krenkelser fungerer. Du får tilgang til denne informasjonen ved å kontakte politiet Liaison Unit av Traffic Court på 800 Spring Garden Street, Philadelphia, PA 19130, mandag til fredag, 08:30-14:30 Bruk denne informasjonen til å bygge ditt forsvar. Følg nøye med komponenter som vedlikehold gjort på kameraet, installasjon dato og opptak metoder.
6

møte i retten i tide på den oppnevnte domstol dato. Ta med alle bevis på ditt forsvar. Presentere bevis for retten på en profesjonell måte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149963.html

Previous:
Next:

trafikk billetter