Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hva ladenivå Er en DUS i Ohio?

Visse forbrytelser i Ohio kan føre til at du mister førerkortet. Når en domstol har tatt bort av lisensen, kan det bli kostbart hvis du blir tatt kjører før den lisensen er gjenopprettet. Hvis en rettshåndhevelse offiser fanger deg uten en lisens, kan du bli belastet med en straffbar handling som kalles kjøring under suspensjon eller DUS for kort. Krenkelser Nivå

Under Ohio Revidert Code, driver en person som har sitt førerkort suspendert og en motorvogn "på de offentlige veier og motorveier eller ved en offentlig eller privat eiendom som brukes av det offentlige" er skyldig i kjøring under suspensjon. I de fleste tilfeller er det en forseelse av første grad.
Unntak

DUS kostnad er en uklassifisert forseelse i noen tilfeller. I tilfeller der en lisens er blitt beslaglagt på grunn av en manglende betaling av barnebidrag, klarte du å betale en domstol bot eller du ikke møte i retten på et ønsket tid er bare noen eksempler.

Punishment
p Hvis du er dømt for kjøring under suspensjon, som i mai 2011, kan du møte opp til seks måneder i fengsel og en $ 1000 fine, maksimal straff under en første-graders forseelse. En fengselsstraff er ikke uunngåelig, så kan retten dømmer deg til en mindre straff som samfunnstjeneste. Hvis avgiften er en uklassifisert forseelse, hindrer Ohio Revidert kode retten fra straffeutmålingen deg i fengsel, men du er fortsatt møte de andre straffer på en første-graders forseelse. En annen overbevisning samme lovbrudd i løpet av tre år blir en første-graders forseelse i stedet for et ugradert forseelse.
Andre straffer

Etter en dom for DUS, retten kan beslaglegge bilen din inntil 30 dager, eller 60 dager hvis du har en tidligere domfellelse. I tilfeller der du har mer enn to overbevisning, kan du bli tvunget til å miste bilen. Retten vil også innføre en "class syv suspensjon" til din lisens, som betyr at du vil miste lisens for opptil et år.
Limited Driving Privilegier

Alle er ikke tapt hvis du mister lisensen. Du kan be retten om begrenset kjøring privilegier. I disse tilfellene, ville retten oppgi formål, tider og steder av dine privilegier. Men retten bare lov til å gi deg kjøring privilegier i visse tilfeller, for eksempel kjøring for jobben eller for medisinske formål eller for å delta på en domstol organisert behandling.
Affirmative Defense

p Hvis du blir tatt mens du kjører på en suspendert lisens, gir Ohio lov deg en bekreftende forsvar i retten hvis du kan bevise at du kjørte på grunn av en betydelig krise, og ingen andre var tilgjengelig til å kjøre for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149961.html

Previous:
Next:

trafikk billetter