Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Vespas >> Content

Hvordan leie en moped

Mopeder tilby en pålitelig form for personlig transport uten problemer eller bekostning av kjøretøy. De er lett å parkere, økonomisk og, spesielt for folk som bor i eller besøker varme steder, tillate rytteren å nyte miljøet som de går der de trenger. Nøyaktige leieprisen prosedyre for mopeder varierer etter plassering, med konkrete selskaper som tilbyr mopeder bare innenfor en viss lokalitet, men det er en generell oversikt over hva du kan forvente når du skal leie en moped. Du trenger
Internett eller telefon
Kredittkort
Vis flere instruksjoner
en

Kontakt en moped utleie selskap. Mange selskaper som tilbyr store apparatet eller motorsport utleie vil også ha mopeder til leie. Hvis du planlegger å bruke en moped under en tur eller ferie, snakke med ansatte på det stedet der du skal bo. De bør være i stand til å peke på moped utleie steder som er i nærheten, billig og pålitelig nok for sine gjester til å stole på. Høyskole og universitet studiesteder også kan være en god kilde til moped utleie informasjon, så mange studenter som bor utenfor campus kan bruke mopeder å reise til og fra skolen.
2

Gjør en reservasjon med utleie selskap. Enten på Internett eller på telefonen, bestemme når du ønsker å plukke opp sykkelen og når man skal slippe den av. Siden de fleste moped kan pålegges av dagen, lukker plan for å returnere sykkelen enten før utleie sted for natten eller tidlig neste morgen. Prisene varierer etter sted og land, men i USA, som i 2010, forvente å betale rundt $ 30 til $ 50 per dag (en åtte timers periode).
3

Velg et kjøretøy basert på avstanden forventer du å reise, antall ryttere, mulige kjøreforhold og pris. For lengre turer, turer med mer enn én rytter eller ritt som kan kreve noen motorveien reise, er det beste alternativet en større, kraftigere moped med en større gass-kapasitet og et større sete. For kortere turer mindre sykler er gode nok. Ofte utleiefirmaene tar mer betalt for de større, raskere sykler enn de gjør for små.
4

oppgi personlig informasjon, inkludert navn, lokal adresse, hjemmeadresse, telefonnummer, lisens og kredittkortinformasjon.
5

Plukk opp mopeden på tidligere enige om sted og tid. Har reservasjonen, og leie informasjon klar og være forberedt på å betale leien på tidspunktet for henting. Varsle utleie agent for eventuelle skader på mopeden under henting og sørge for at alle funksjonene fungerer (blinklys, frontlys, osv.) før du forlater så det er ingen tvil om du er ansvarlig for eventuelle skader.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/vespas/144767.html

Previous:
Next:

Vespas