Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Vespas >> Content

Vespa ET 2 Scooter Spesifikasjoner

I 2001 ble Vespa scooter gjeninnføres til USA av Piaggio, den opprinnelige produsenten av den klassiske scooter gjort berømt i filmen "En ferie i Roma." En av de første modellene på gaten for forbrukerne var ET2 modellen, som bodde i produksjon frem til 2005. Den ET2 var mer miljøvennlig enn sin klassiske stamfar scootere, og modellen spesifikasjoner ikke endres i løpet av alle fire års produksjon. Generell informasjon

ET2 scooter selges for ca $ 3000. I likhet med sine klassiske fettere besto ET2 liket av en stålplate - monocoque - ramme med innsiden hul slik at elektriske ledninger og kontroll kabling kunne reise gjennom kroppen under installasjonen. Dette hulrom tilnærming også tillatt lagring av drivstofftanken under setet. Scooteren veide inn på £ 214 og setehøyden fra bakken var 31 inches. Scooteren kjørte på blyfri bensin med 90 oktan anbefales. Tanken holdt 2,4 liter. Scooteren ble vurdert til 65 mpg. Kontroll og akselerasjon av scooter ble administrert med en vri-og-gå design, der brukeren bare måtte dra tilbake på gassen for å akselerere. Ingen manuell giring var involvert.
Engine Detaljer

Den europeiske versjonen av ET2 ble distribuert som en standard to-takts motor, med olje og gass blandes sammen lignende til vintage scooter design. Motoren produserte 5,1 hestekrefter fra en omtrentlig 50 cc forskyvning fat. Den amerikanske ET2 ble bygget med en fire-takts motor for å svare på strengere utslippskrav lover. Igjen, fat forskyvning en 50 cc utforming, som produserer samme hestekrefter. Standard 5W-40 motorolje ble brukt for smøring. Motoren hadde to start mekanismer: en elektronisk forrett og manuell kick-starter pedal. Tenningssystemet for gnist ble modernisert, med en CDI tenning tilnærming ligner på P-serien Vespas. Motorens kjølesystem brukt en tvungen luft design, ligner på de klassiske Vespas.

Hjul og fjæring

Den ET2 foran og bak felger ble laget av støpt aluminium med slangeløse dekk installert. Diameteren av hjulet holdt det samme som klassiske målinger ved 10 inches. Front bremsing ble levert av en skivebrems system drevet av en hydraulisk spak og master sylinder forsamlingen, med en tykkelse og rotor festet til forhjulet hub. Bakre bremsing brukt en tromme bremsesystemet. Suspensjonen kan bli justert for rytter vekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/vespas/144763.html

Previous:
Next:

Vespas