Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Vespas >> Content

Hvordan gjenoppretter jeg en Vespa scooter ?

Gjenopprette en Vespa scooter tar en bit av forskning og å få hendene skitne . Mye av suksessen avhenger av tålmodighet og den opprinnelige tilstanden på scooter. I noen tilfeller , å ha scooter allerede i stykker gjør jobben langt enklere. Uansett hva tilfellet , vil en god restaurering koste penger og tid. Betydning

Restaurering avhenger av hva du ønsker . Hvis gjenopprettingen er bare for å få Vespa kjører igjen, så de fleste av innsatsen er på å reparere scooteren for å gjøre det pålitelig . Hvis målet er å gjenopprette den til en original " ny " tilstand, så prosessen kan bli lang og kostbar .
Hensyn

Vespas er ikke vanskelig å arbeide på . Mange eiere gjenopprette scootere selv, outsourcing maling arbeid for en profesjonell maling jobb . Men hvis du ikke er mekanisk tilbøyelig , vil noen scooter butikker håndtere restaurering for en fast pris . Butikk pakkene inkluderer vanligvis en teardown , maling jobb og en full motor gjenoppbygge.

Potensielle

Nøyaktig restaureringer innebære gjenoppbygge en Vespa med helt originale deler. For scootere gjort i 1950 og 1960 , kan denne oppgaven være utfordrende , fordi du må jage ned gamle reservedeler gjennom private eiere og nettauksjoner . Det innebærer også en stor investering fordi noen modeller er sjeldne og kostbare å gjenopprette.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/vespas/144760.html

Previous:
Next:

Vespas