Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Vespas >> Content

Hva er de forskjellige typene av Mopeder?

En moped er vanligvis definert som en motorsykkel som kan enten være drevet av en lav-drevet motor eller tråkket. Sikkerheten til slike kjøretøyer er et kontroversielt tema, og de fleste land og regioner har sine egne lover om bruk av mopeder i form av maksimal hastighet, størrelser og driver krav. Mange varianter av mopeder er for tiden tilgjengelig i form av størrelse, fart og stil. 50cc Gas Moped

50cc gass moped av Jin Lun, kalt JL5A, har en luftkjølt, 50cc, ensylindret, firetaktsmotor. Den har en automatisk CVT transmisjon og er lovlig å kjøre i alt 50 i USA. Denne mopeden kan nå en toppfart på 37 km /h, og har et drivstoff kapasitet på 1 gallon. Det er ridd i oppreist stilling, og har en elektrisk /kick-start start system. Standard på denne type moped inkluderer en front hydraulisk skivebrems og delt tri-eikers premium legering 10-tommers hjul. Den har en netto vekt på 185 kg., En vekt kapasitet på 220 kg. og en akselavstand på 47 inches.
XM-150 Gass Moped

XM-150 modell av moped har en fire-takts, 150cc motor. Den starter systemet er en elektrisk kick start, men denne mopeden kommer også med en fjernkontroll forrett. Den bruker en 12-volts 7AH batteri for elektrisk start systemet og har en større drivstoff kapasitet og høyere topphastighet enn 50cc modell på 1,75 liter og 60 mph. Den har en variabel hastighetskontroll gass, et belte-drive systemet og veier £ 279. XM-150 har også lagringsplass under en fjærbelastet sete, gass-sjokk-polstrede gafler og en maksimal vekt på 360 kg.
Jonway MC_50CRP Moped
< p> Dette Jonway moped er modellert etter utseendet av en retro Vespa. Den har en 50cc, firetaktsmotor med en automatisk, clutch-mindre girkasse som ikke krever giring og en toppfart på ca 30 mph. Den starter systemet er også spark eller elektrisk start, mens batteriet er en 12-volt, 7AH og drivstoff kapasitet er 1,5 liter. Denne mopeden har også en stålramme, foran og bak trommelbremser, mono-sjokk bakhjulsoppheng og fjæraktivert gaffel forstillingen. Den har en totalvekt på 220 kg. og en vekt på £ 185
250cc Trike Chopper Road Warrior Moped
p Dette moped -. med en 250cc, fire-takter, dobbelt-sylindret motor - er betydelig kraftigere enn tidligere modeller. Overføringen er manuell og den har en elektrisk starter system og en kjededrift drivlinje. Mens batteriet er den samme som i de andre modellene, er toppfarten ca 70 mph og drivstoff kapasitet er 2,2 liter. Denne kraftige typen moped har foran og bak skivebremser, en forsterket stål rør ramme, dobbel-swing-arm foran suspensjon og luft absorber fjæring bak. Det er betydelig større enn de andre typene på £ 621., Og har en maksimal vekt kapasitet på 380 kg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/vespas/144759.html

Previous:
Next:

Vespas