Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Vespas >> Content

Hvordan endre bakbremsene på en Vespa

Bremsene på Vespa din er en av de viktigste sikkerhetskomponenter på scooter din. Du må holde dem i perfekt stand til enhver tid, hvis du har tenkt å betjene Vespa scooter på veien. Bakbremsene er ofte mer utsatt for skade eller korrosjon, som et resultat av deres nærhet til eksos og oljepluggen. Bare utføre denne oppgaven hvis du har en funksjonell respirator som er vurdert for asbest. Fabrikkinstallerte bremser på Vespa scootere inneholde asbest, som er giftig når det pustes. Du trenger
respirator
Jack
New brake shoe
Brake sko klemmene
22-mm Socket
Ratchet Set
Momentnøkkel
Mallet
To flat-head skrutrekker
Needle Nose Tenger
splinten, som måler 1/8 tommer med 2 inches
Hansker
Brake renere
Rags
Garbage bag
Show Flere Instruksjoner
en

Løft Vespa av bakken, med jack, og senke centerstand, for å støtte scooter.
2

Lirk hub støv dekke av, ved hjelp av tang. Finn kronemutter, funnet under dekselet. Mutteren er rillet, og det holder splitten splinten. Dra pinnen ut av mutteren, med tang.
3

Fjern kronemutter fra akslingen, ved hjelp av en skralle og 22 mm driver. Hvis du opplever noen problemer, traff slutten av skralle med en klubbe, for å gi det mer kraft.
4

Skyv skiven og låsemutteren ut av navet, og sett dem til side.
5

Skyv navet og hjulet rett mot deg, for å fjerne dem. Unngå søl noe olje, da det vil skade bremsene.
6

Lirk de to klemmene av brems svinger, og trykk ned på bakre bremsepedalen for å vippe opp brems aktuator. Sett inn en flat skrutrekker, mellom skoen og cam, på den markerte dreiepunkt. Skyv skoen oppover fra cam, og sette inn en ny flat skrutrekker, mellom skoen og splinten, på dreiepunkt. Skyv begge sider, jevnt, før skoen kommer gratis.
7

Trekk den gamle bremsen ut, og ta på deg hanskene. Bløtlegg filler i bremsen renere, se etter eventuelle spor av brems støv og tørk det med filler. Kasser filler i en søppelpose. Forsegle posen etter beste evne.
8

Plasser våren inn i det nye bremse sko. Klem nye bremse sko og brems cam, og skyv sko og cam tilbake på bremse svinger, å kaste skoen og cam å hekte dem under det andre klippet.
9

Sett på dekselet sammen med skive og låsemutteren til sine opprinnelige posisjoner på akselen. Skru kronemutter igjen med momentnøkkel, trekk til mutteren til mellom 54,3 og 65,1 ft-lbs.
10

Sett inn splinten i kronmutter, og brett den over mutteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/vespas/144758.html

Previous:
Next:

Vespas