Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Vespas >> Content

Moped Typer

Mopeder er street juridiske biler som gir en kostnadseffektiv metode for transport. På grunn av sin hurtighet og kraft begrensninger, er de fleste mopeder begrenset fra å være drevet på motorveien, med mindre de har en motor størrelse på 250cc eller høyere. Hvis du har tenkt å kjøre moped på motorveier, sjekk med din tilstand Division of Motor Vehicles. Noen stater krever et førerkort å drive moped. Andre stater krever bare et minimum alder for å operere mopeder på gaten. Bensindrevne Sykler

bensin-drevne sykler representerer en tradisjonell tilnærming til betydningen av "moped". Pedal drevne sykler har eksistert i mer enn 150 år. Mopeder og scootere i dag er nesten synonymt i at de refererer til en klasse for biler som er har "step-gjennom" rammer, en plattform for rytterens føtter, har mindre makt og motorstørrelse enn motorsykler og er økonomisk tilgjengelig for en større andel av mennesker.
Hybrider

moped modeller som benytter en kombinasjon av bensin og elektrisk kraft for bevegelse er tilgjengelig. Noen modeller kombinere en liten, fire-takts 50cc bensinmotor med 500 watt elektrisk motor, og nådde et gjennomsnitt på 200 miles per gallon.
Vespas

Vespas dukket opp i post-World War II Italia, hvor Enrico Piaggio pioner ideer om billig, motorisert transport. Vespa fortsatt som en vintage modell moped. Til slutt, etter 1950, vedtok medlemmer av Det europeiske auto-racing samfunnet visse Vespa modeller for løpene som 1950 Bologna Grand Prix, der både første og andre plass syklistene var riding Vespas. Vespa har igjen dukket opp i det 21. århundre i det amerikanske markedet under Aprilla merkevare. Er eldre Vespas sett på som potensielle samleobjekter, med noen permanent utstilt på Guggenheim-museet i New York.
Elektriske

Elektriske mopeder er scootere som bruker plug-in teknologien for å lade en elektrisk batteri. Elektriske mopeder er roligere, mer effektiv og krever mindre vedlikehold enn bensindrevne mopeder. Dessverre er det noen ulemper som høyere kostnader for street juridiske elektriske mopeder, sammenlignet med bensindrevne scootere. De fleste elektriske mopeder er tregere enn bensindrevne mopeder og scootere. En stor ulempe med elektriske mopeder er en begrenset avstand evne, som er et gjennomsnitt på 15 miles.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/vespas/144757.html

Previous:
Next:

Vespas