Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Vespas >> Content

Alternative Pendling Med en Scooter

Høye drivstoffpriser og en svak økonomi oppfordrer folk til å vurdere alle slags måter å spare penger. Mange pendlere slå til motoriserte scootere for å hjelpe lavere månedlige bensin regninger. Drivstoffbesparelse

Scootere gi en nøysom alternativ til biler. Innkjøpspriser er lave - en anstendig ny scooter vil koste mellom $ 2000 og $ 6000. Brukte scootere koste enda mindre. Enda bedre, jo mindre 50cc scootere generelt tilbake trippel-sifret drivstofføkonomi. Større scootere fortsatt klarer 68-75 miles per gallon. Mange scooter eiere rapporterer bruke mindre enn $ 20 i uken på bensin. Et lite antall fullt elektriske scootere, kunne lades fra en vanlig stikkontakt, også er tilgjengelig. For en en-person pendle av 15 miles eller mindre, er det ingen grunn til å bry seg med fire hjul, hvis været er fint.
Modern Scootere

Modern scootere har utviklet seg langt utover den langsomme, tungpustethet tohjulinger i flere tiår tidligere. Motorstørrelser og fasiliteter har vokst til noen scootere er i utgangspunktet motorsykler med automatiske girkasser. Jo større 125cc og 250cc scootere akselerere og håndtere like godt som motorsykler, og har ingen problem å holde tritt med motorvei trafikk.
Krav

Å ri en scooter på offentlig vei, trenger du en motorsykkel lisens i de fleste stater. Verneutstyr er også et must, avhengig av lokale lover. En hjelm med ansiktsbeskyttelse, synlige, slitesterke klær og riktig fottøy anbefales. De fleste scootere har lite bagasje badebukser, slik at du kan bære arbeidstøy med deg. I dårlig vær kan motorsykkel regntøy forebygge alvorlige garderobe skade.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/vespas/144756.html

Previous:
Next:

Vespas