Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Vespas >> Content

Slik starter en Gas Moped

Den definerende karakteristikk av en moped er pedalene brukes til å starte den. En gate sykkel kan ikke overstige 50cc uten å bli betraktet som en motorsykkel, så mopeder og scootere er alle på eller under dette nummeret. Sammenlignet med motorsykler og andre motoriserte sykler , mopeder er svært enkle maskiner og krever lite vedlikehold og drivstofforbruk . Hvis du har en gass moped som er stilt opp og godt vedlikeholdt , kan du starte den på mindre enn 10 sekunder . Instruksjoner
en

Sett mopeden opp på støtten sin og vri bensinkranen til " On" posisjon. Dette er vanligvis en bryter på på ventilen kommer ut av bensintanken og går inn i forgasseren .
2

Sitt på moped og vri nøkkelen til " On" posisjon. Stå opp på pedalene og pedal i 5 sekunder og vri gassen på høyre håndtak .
3

Klem choken på høyre håndtak og slipp den mens du fortsatt syklet. Når løslatt , fortsetter syklet og vri gassen før mopeden starter. Gjenta dette hvis det ikke starter med en gang . Det kan ta flere syklet på en kaldere dag, eller hvis du ikke har startet mopeden i måneder .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/vespas/144755.html

Previous:
Next:

Vespas