Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Vespas >> Content

Spesifikasjonene på Honda Jazz Scooter

The Honda Jazz er en rolig, økonomisk scooter egnet for pendling avstander lange og korte. Den romslige underseat oppbevaringsrom kan holde alt fra dagligvarer til lærebøker til en full-face hjelm. Sin lette vekt og brukervennlighet gjør den til et godt valg for første gang og erfarne ryttere alike. Motor

Honda Jazz har en 49cc to-takts væskekjølt ensylindret motor med en enkel overliggende kamaksel. Den har et drivstoff-nipper konstant hastighet forgasser med automatisk choke og en vedlikeholdsfri solid state utladningstid tenningssystem. Den drivstofføkonomi er forbedret ved fravær av en separat startmotor - starteren anvender motorens børsteløs dynamo. Den har en solid state motor styreenhet, som gir kontroll over tenning timing, dynamo regulator, starter, elektrisk bensinpumpe og automatisk choke. Den motoren montert radiator har aluminiumsribber, og den har en automatisk cam-kjedestrammer. Den har en automatisk Honda V-matic belte-girkasse.
Bremser, fjæring og dekk

Både foran og bak bremser er trommelen. Den forstillingen er en twin-underrøret gaffel med 1,9 inches av reiser, og bakhjulsopphenget er single-sjokk med 2,6 inches av reiser. Dekkene har begge dimensjoner av 90/90-10, og akselavstanden er 46,9 inches.

Andre spesifikasjoner

Honda Jazz har en twin-glødetråd frontlys med en 35-watts lav /fjernlys. Den har et drivstoff kapasitet på 1,32 liter og dets egenvekt er 176 kg. Den har en to-delt formstøpt aluminium chassis. Dens setehøyde er 28,3 inches.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/vespas/144754.html

Previous:
Next:

Vespas