Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1960 Ford Truck Engine Informasjon

I 1960 ble Ford Motor Company akkurat begynt å utvikle og perfeksjonere sine populære F-serie av pickups . På den tiden var motorkonstruksjon langt nok avansert , slik at eiere av en Ford pickup kunne sette enten en seks - eller åtte -sylindret motor i sin nye bil . Historien om V -8s i Pickups

I 1960 ble den V- 8 motor for henting lastebiler og større lastebil kjøretøy bare kommer til sin rett. Selv om Ford produserte den første Y - blokken V - 8 for en pickup i 1954 , Chevrolet kom ut med sin egen overhead 265 -kubikk - tommers V- 8 et år senere. Den høye kvaliteten på Chevy motoren var en av de viktigste grunnene til Chevrolet ledet alle lastebilprodusenter i pickup lastebil salg i løpet av slutten 50-tallet .
Big Block V- 8
< p > i 1960 gjorde Ford Motor selskapet flere store blokk V-8 bensinmotorer som var ganske kraftig . Også kalt Super Duty motorer , ble disse V -8s produsert med 401 , 477 eller 534 kubikk inches av motorens slagvolum . For stor for en pickup, ble disse motorene de store valg i den populære N -serien av Ford lastebiler.

Ford F-serien Engines

1960 , både Ford og dens største konkurrent , Chevy, var å lage bedre motorer. Den populære F-serie av Ford pickups ga nye bileiere to motor valg . Den 223 -kubikk - tommers sekssylindrede var fortsatt standard på alle lastebiler og vurdert på 139 hestekrefter . Men for en V- 8 alternativ er lagt Ford en 292 -kubikk - tommers under panseret som ble vurdert til 186 hestekrefter .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142347.html

Previous:
Next:

Trucks