Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Typer av Chryslers

The Auburn Hills, produserer Mich-baserte Chrysler LLC bare fem aktuelle modeller for biler som den kjemper etter sin filing for konkurs beskyttelse og fusjon med italienske bilprodusenten Fiat. Chrysler er paraplyorganisasjonen for Dodge og den nå nedlagte Plymouth. Chrysler tidligere eid DeSoto. Den ultra-luksus Imperial, som nå er avviklet, skiftet mellom å være en Chrysler underserier og sin egen merkevare som Plymouth og Dodge. The Brand

Chrysler er en del av "Big 3" Detroit bilprodusentene som styrte bransjen for det meste av det 20. århundre. Sin linje av biler fungerte som entry-level luksusbiler over Plymouth, Dodge og DeSoto. Det servert et lignende marked målrettet av Fords Mercury og General Motors 'Buick, men ikke på nivå med Lincoln og Cadillac. I 1955 utviklet Chrysler Imperial som sin egen linje med biler å konkurrere mot Lincoln og Cadillac, men det har aldri oppnådd en sterk følgende.
Sebring

Sebring coupe ble introdusert i 1995. En kabriolet kom året etter, og sedan startet produksjon i 2001. Kupé ble avviklet i 2005, mens sedan var planlagt å avslutte produksjonen i 2010. Skifte LeBaron og basert på Mitsubishi Eclipse, ble de tidlige Sebrings drevet av en beskjeden 2,4-liters inline-fire-sylindret motor eller 2,7-liters V-6. Senere ble en 3,5-liters V-6 innført.
300

Chrysler flaggskip bil, 300, er en full-size luksus sedan som har fikk umiddelbar popularitet for sine sporty, lav profil utseende og allestedsnærværende tilstedeværelse i filmer. Den har mange komponenter fra 1996 til 2002 Mercedes-Benz E-Klasse. Den leveres i tre utstyrsnivåer: Base, mid-level Touring og ytelsen Limited, som er utstyrt med en 250-hestekrefter, 3,5-liters V-6 motor. Mange spesielle utgaver, inkludert SRT-8, drevet av en 425-hester, 6,1-liters Hemi V-8, også ble produsert.
Town and Country

The Town and Country minivan er en av Chrysler flerårig beste selgere. Den ble lansert i 1990 og tilbys i korte og lange akselavstander. Med sine søsken Dodge Caravan, Plymouth Voyager og Chrysler Voyager, har mer enn 12 millioner Chrysler minivans solgt.
PT Cruiser

PT Cruiser er en vogn innført i 2000 med tydelig retro styling ekko stasjonsvogner av 1940 og 1950. Opprinnelig tenkt som en Plymouth, den "PT" i PT Cruiser står for "Plymouth Trucks" i et nikk til navnet på Plymouth lastebil linjen i 1930. Mer enn 1 million har blitt produsert, men produksjonen opphørte i 2009.
Prowler

Kortvarig men bemerkelsesverdig er 2001-2002 Chrysler Prowler. Chrysler Prowler er en rebadged versjon av Plymouth Prowler følge Plymouth bortgang i 2001. The Prowler gjorde sin debut i 1997. Det ble oppfattet som en hot rod med en nål-nese front end, separate foran fendere, et mas bakende og med lett aluminiumskonstruksjon. Under panseret var en 214-hester, 3,5-liters V-6 motor.
Crossfire

Crossfire er en annen Chrysler oppføring i ytelse feltet. The Crossfire ble produsert 2004-2008 som en to-seters roadster og kupé. Det ble produsert da Daimler-Benz og Chrysler ble inngått samarbeid som DaimlerChrysler. Som et resultat, nesten halvparten av Crossfire komponenter er fra Mercedes-Benz. Det ble tilbudt i Base og Limited trimme nivåer og drevet av en 215-hester, 3,2-liters V-6.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112215.html

Previous:
Next:

andre Autos