Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan fikse en Leaky Sprocket

BMW tok 70 år å legge til en kjede-drevet motorsykkel til besetningen sin. Inntil innføringen av F650 i 1993, ble alle sykluser produsert av den ikoniske tyske produsenten drevet av en hel aksel. En kjededrift veier mindre og er assosiert med bedre drivstofføkonomi. Kjedene også absorbere motorbelastning forårsaket av plutselig akselerasjon mer effektivt enn aksel stasjoner. Men en kjede krever et tannhjul på motoren mellomaksel og kjedehjulet er behov for en tetning for å holde oljen i veivhuset. En lekk sprocket seal er en vanlig, griner kilde av mindre garasje gulv olje drypper fra mange kjede-drevne sykler, deriblant BMW F650. Mange ryttere bare sette opp med det før det er tid for en overhaling. Men fiks for F650 eiere og mange andre er grei og gjennomførbart på mindre enn to timer. Du trenger
Allen fastnøkkel
Pipenøkkel og stikkontakter
Breaker bar
Elektrisk drill og bits
Metall skruer
Gummi eller tre klubbe
Momentnøkkel
Gänglåsning
Vis flere instruksjoner
en

Plasser sykkelen opp på sitt senter stand.
2

Fjern de tre allen hodet bolter som fester mellomaksel sprocket dekke. Trykk bremsepedalen ned for å gi klaring for å fjerne den siste bolten.
3

Sett motorsykkel i første gir og har en assistent trykk på bakre bremsepedalen for å hindre at motoren veivaksel fra snu . Ved hjelp av en 30 mm-kontakten på en lang håndteres breaker bar for maksimal innflytelse, fjerne mellomaksel mutter.
4

Løsne den viktigste bakakselen mutteren på høyre side av motorsykkelen. Løsne de to allen hodet Kjedestrammingen justeringsbolter vender mot baksiden av motorsykkelen å slakke kjedet og skyver du bakhjulet frem til slutten av sin justeringsmuligheter.
5

Slip kjedet av fronten tannhjulet . Trekk den fremre tannhjulet av mellomaksel og O-ring bak det, hvis den er installert.
6

Bor et grunt hull i ansiktet av olje tetning en # 6 eller # 8 metall skrue noen svinger inn i hullet.
7

Grip hodet av metall skrue med en låsetang og trekk forseglingen ut av sin fordypningen i veivhuset. Hvis det er nødvendig å bruke mer ensartet leverage, bore et hull og tråd en skrue inn i tetningen 180 grader vekk fra den første skruen. Alternere trekke i hver skrue med tang og sakte tilbake forseglingen ut av fordypningen sin. Fjern forseglingen fra mellomaksel.
8

Skyv en ny forsegling over mellomaksel og starte den inn i sin fordypningen i veivhuset. Plasser en dyp stikkontakt av omtrent samme diameter som tetter mot ansiktet av tetningen. Trykk på kontakten lett med en gummi eller treklubbe og kjøre forseglingen inn i fordypningen sin til sin ansiktet er i flukt med veivhuset.
9

Sett O-ringen og tannhjulet på mellomaksel. Påfør litt låsepasta de Countershaft tråder og skru mutteren på mellomaksel. Trekk til tannhjulet mutteren til 75 fot pounds.
10

Sett mellomaksel tannhjulsdekselet og fest med de tre allen hodet bolter.
11

Roter to allen hodet kjedestramming justeringsbolter på bakakselen klokken og skyv den bakre hjulet bakover i sin justeringsmuligheter til kjedet er strammet riktig.
12

Torque bakakselen mutter til 75 fot pounds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111567.html

Previous:
Next:

motorsykler