Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva kan forårsake en Regulator Rectifier å Go Bad

Det er et faktum av livet:? Deler til slutt vil gå dårlig. En motorsykkel del, tilsynsmyndighet likeretteren, gir vanligvis noen flere signaler om at det ikke fungerer som den skal. Også, sjansene er at du har hatt noen start-up eller spenning problemer. Bekrefter at det er faktisk regulator likeretter som krever observere og kontrollere visse symptomer. Regulatoren likeretter

Moderne motorsykler har elektrisk ladekretsen for batteriet, hvorav regulator likeretter er en standard del. Navnet på delen er faktisk tegn på dens funksjon som den likeretter og regulerer spenningen. Vekselspenning blir generert i vekselstrømsgeneratorens sin stator coil. For det meste, motorsykler er på en tre-fase-system for effektivitet formål, hvor tre ledningene kobler stator og regulator likeretter. Likevel er det noen single-fase systemer tilgjengelig da disse er billigere å produsere, men systemet bruker to ledninger i stedet for tre. Regulatoren likeretter først konverterer vekselstrøm til en bølge av likestrøm, så normaliserer likestrøm, som sikrer at effekten ikke overstiger ca 14,5 volt. DC spenning sendes så til batteriet.
Generelle Årsaker for Svikt
p Det er forskjellige grunner til at regulatoren likeretter svikter. En av de beste årsakene er varme. Noen motorsykler er kjent for å ha den delen som ligger nærmest radiatoren eller andre steder som er enten nær varme produsenter eller begrense luftstrømmen. Avhengig av plasseringen av regulator likeretter, kan den del lett bli overopphetet. Andre årsaker til en død regulator likeretter sentrum på batteriet. Jordforbindelsene er viktig for god spenning, og hvis det er feil spenning, kan regulatoren likeretter kjøre varmt. Dårlig jording, korrodert batteri tilkobling og dårlig eller løse batteriforbindelsene vil føre til feil spenning.

Vanlige typer Failure
p Det er vanligvis to måter for regulator likeretter til å mislykkes. De første avtaler med diode utbrenthet, noe som resulterer i batteriet tappes. Det er lett å anta at problemet er en dårlig batteri på grunn av symptomer som dimming frontlykter, uregelmessige tellerverksavlesning og dårlige starter. Kontrollere spenningen med et voltmeter versus å stole på symptomer alene vil være svært verdifull. Hvis spenningen faller under ca 13 volt, vil motorsykkelen begynne å tømme batteriet og til slutt stanser motoren. Sjekk for dårlige forbindelser og korrosjon, og disse kan også føre til spenning problemer

annen svikt typen er shunt regulator utbrenthet.. Skal regulatoren likeretter ikke klarer å kontrollere spenning, vil resultatet bli batteriet overlading. Igjen vil et voltmeter være nyttig for diagnose. Vanligvis målinger over 17 volt betyr regulatoren likeretter er ikke å konvertere overflødig kraft. Alt dette overspenning kan føre til at frontlyktene til å bli ekstremt lyse og deretter blåse.
Hensyn
p Det er svært viktig å sjekke tilstanden til alle deler i den elektriske kretsene ettersom problemer i disse delene kan bidra til regulator likeretter svikt. Dessuten, selv etter at en del har sviktet, sjekke sine interne tilkoblinger. Problemet er kanskje ikke blir overopphetet, men fra en produksjonsfeil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111245.html

Previous:
Next:

motorsykler