Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva du skal se etter når du kjøper en brukt Dirt Bike

Hvert år bringer en runde med nye dirt bike modeller og et marked full av valg. Ved å kjøpe en brukt dirt bike, kan du få en topp kvalitet maskin til en lav pris. Men med så mange å velge mellom, finne en god avtale i motsetning til en pen avtale kan være vanskelig. Det er et par ting du kan se etter, men når du kjøper en brukt dirt sykkel som vil hjelpe deg å være sikker på at du rir unna med en vinner og ikke en sitron. Førsteinntrykk

Når du ser på en brukt dirt bike, vise det i sitt naturlige habitat. Mye av det som holder en sykkel i god stand avhenger av vedlikehold som de har mottatt fra sin eier, men du kan ikke alltid fortelle dette ved å se på sykkelen. Mens sjekke ut en sykkel, bør du vurdere omgivelsene der det har blitt holdt. Hvis de er ren, organisert og godt vedlikeholdt, så er det en god sjanse eieren har holdt sykkelen i god stand.

Sjekk sykkelen nøye, med en sjekkliste i hånden, ser på lett skadet eller store reparasjoner regningen elementer. Er radiator i god stand eller gjør rammen viser tegn til reparasjonsarbeid etter å ha blitt gjort? Se på maling på footpeg tenner og dreietapper å merke slitasje. Slitt maling viser ganske mye bruk og flere reparasjoner øke sjansen for at sykkelen kan være feil.
Mekaniske deler

undersøke de mekaniske delene av sykkelen. Styremønsteralternativene hodet lagrene kan testes ved å flytte gaffel ben frem og tilbake fra bunnen for å se om det er noen gi. Sjekk styringsgruppen Stopp også, på jakt etter skader på trippel klemme eller tappen på rammen. Skader her kan indikere en ramme-ødeleggende ulykke.

Ta en titt på hjullagrene. Du bør løfte maskinen opp en stand til hjulene er av bakken og rotere dem, lytte etter eventuelle sliping lyder eller knirking. Kontroller justeringen av hjulene for å se om de roterer rett gjennom gaflene og at de ikke kan med makt flyttes fra side til side mens du roterer. Noen lyder mens roterende, eller noen justering problemer, vil kreve minst nye lagre, om ikke nye seler, avstandsstykker og kanskje til og med en ny hub.

Test suspensjon mens evaluere sykkelen ved pusing opp og ned på baksiden av sykkelen, på jakt etter noen demping som kan indikere skade. Hvis sykkelen ser ut til å være altfor spenstig som kan vise til skade som krever kostbare reparasjoner.

Sjekk alltid kraftverk og overføring. Totaktsmotorer krever mindre vedlikehold enn firetaktsmotorer og er billigere å gjenoppbygge. Det er vanskelig å få et godt håndtak på motorens tilstand uten å bryte motoren ned, men eksistensen av blå eller svart røyk når motoren går kan peke til problemer.

Reparasjonskostnader

Når du ser på en brukt dirt bike, ikke forvente perfeksjon. Alt vedlikehold i verden kan ikke holde en ridd sykkel i perfekt stand. Alt galt, men vil koste deg i reparasjoner og legge til prisen. Så sjekk nøye før du kjøper for å sikre at du får god avtale du synes å være å få.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106445.html

Previous:
Next:

motorsykler