Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

ATV Parker i New Jersey

New Jersey er ikke spesielt ATV-vennlig. Mens private ATV riding fora gjøremålsliste steder for ATV til stasjonen, kan disse stedene ikke være lovlig. De få juridiske, offisielle ATV trail muligheter i New Jersey er i anlegg deles med MX (motor cross) ryttere og andre off-road varianter. Det er for tiden ingen statlig eide anlegg, slik at alle steder for ATV parker er gebyr-basert og privat. Atco MX Park

Atco MX Park ligger ved siden av Atco Raceway. MX Park er åpen for både "praksis" (general ATV) og løp fra mars til november. Banen har blitt omstrukturert for 2010 og lyser slik at den kan brukes om natten. Besøkende må ringe på forhånd for å sjekke for hendelser, som raser og spesielle hendelser trumf generell ridning. Det er mellom tre og fem praksis dager per måned, med mer i sommer.

ATV stien har en tribune for tilskuere og passer for ryttere i alle aldre, selv om mindreårige trenger foreldrenes fritak. Den Atco MX Park er ment som en motorsports friluftsområde, dvs den kommer med konsesjon stands, bad og enda en arkade. Tilskuere og ATV riding deltakere er både ladet avgifter.

Atco MX Park1000 Jackson RoadAtco, NJ 08004856-768-6000atcomxracing.com
New Jersey Motorsports Park
< p> New Jersey Motorsports Park er en 700 acre, state-of-the-art anlegget som er under bygging. Den motorsports parken åpnet i 2008 for spesielle hendelser, men flere fasiliteter og spor blir lagt. Fase to av konstruksjonen vil se tillegg av et kombinert off-road spor som vil være åpen for ATV, fase 1 er for road racing, et klubbhus og go-kart. Ment som en full-service anlegget, vil parken få hoteller, matservering og spor for alle typer motorsport og er omtalt som en full-service motorsport destinasjon. Besøkende kan camp på stedet og blant tilbud av motorsports park er spor utleie.

New Jersey Motorsports Park8000 Splitte Creek RoadMillville, 08332 NJ (856) 327-7217 njmotorsportspark.com


Old Bridge Township Raceway Park

Old Bridge Township Raceway Park mens ikke en ATV park per se, gjør tilbudet konkurransedyktig ATV racing på en av sine to låter. Dette er en blandet motorsport anlegg med spor racing, praksis områder for off-road motorsykler og en off-road racing spor. ATV er begrenset til race dager og tilhørende ATV /Quad praksis økter. Det er også en PeeWee (junior) serie for yngre medlemmer. Den Raceway sesongen varer fra februar til november, og dette er en profesjonell arena med hyppige hendelser, konsesjon stands, tribuner og andre fasiliteter.

Old Bridge Township Raceway Park230 Pension RoadEnglishtown, 07726 NJ (732) 446-7800 etownraceway. com /quads.aspx

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102949.html

Previous:
Next:

4X4