Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Slik fjerner reservehjulet på en 2000 Mazda MPV

Mazda MPV ble innført for 1989 årsmodell. Den første MPV var en liten rear-wheel-drive minivan. Den MPV hoppet over 1999 modell år og returnerte for 2000 fullstendig redesignet på en front-wheel-drive chassis. Det MPV fortsatte til 2006, da minivan ble avviklet. På 2000-2006 MPV modeller er midlertidig reservehjul montert på undersiden av passasjer-side skyvedør. Du trenger
Mazda verktøysett (inkludert)
Vis flere instruksjoner
en

Slå av motoren og sett på parkeringsbremsen. Hvis du er i en nødssituasjon, spesielt hvis du er på siden av veien, slå på nødblink.
2

Åpne bak-luken. Ta av dekselet fra oppbevaringsrom på førersiden av bagasjerommet. I denne avdelingen vil du finne din jack og en svart bag som inneholder verktøysett. Fjern verktøyet kit, som inneholder hjulmutternøkkel og håndtak.
3

Inspiser andre rad gulvbord. Foran andre rad passasjersetet, vil du finne en liten skrukork. Tvinn denne skrukork av for å få tilgang til reservedeler-dekk mutter. Skyv passasjersetet foran frem til å gi bedre tilgang til mutteren.
4

Sett rett verktøyet i fritiden dekk mutter. Linje opp den lille "T" på tuppen med hakkene i fritiden dekk mutter. Fest midten av hjulmutternøkkel til toppen av den rette verktøyet.
5

Snu fritiden dekk mutteren mot klokken ved hjelp av hjulmutternøkkel. Mens du slår skiftenøkkel, vil reservehjul senke fra under den midtre kanten av MPV. Når reservedekket er helt senket, slutte å vri på nøkkelen.
6

Push over den lille spaken som fester kabelen til reservedekket. Dette frigjør reservehjul fra kabelen. Ta tak i det og dra det mot deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101298.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold