Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Slik fjerner Tar & Grus Fra Tires

Det er irriterende å kjøre nedover veien, og plutselig finner deg selv å ha over en vei patch som inneholder tjære. Når tjære er på dekket ditt, plukker den raskt opp annet rusk som grus. Fjerne tjære og grus fra dekket ditt er vanligvis en enkel prosess, men det er svært viktig å gjøre det riktig, og følger noen forholdsregler. Annet enn kanskje bremser, dekk er den viktigste sikkerhets hensyn på bilen din. Du trenger
Plastic kniv
Scrub pensel
vaskemiddel
Linolje
Tar fjerne produktet
Vis flere instruksjoner
en

Skrap off tjære med en plast picnic kniv. Bruk en plast kniv for å unngå skader (eller punktering) gummien. Du kan bruke en skrutrekker eller en annen spiss gjenstand i tillegg, men være svært nøye med å holde den fra å komme i kontakt med selve dekket.
2

skrubbe av tjære med en stiv skurebørste, litt vaskemiddel og mye av albue fett.
3

Påfør litt linolje til dekket. La linolje siver inn i tjære i minst 15 minutter. Skrape av tjære med en plastikk kniv.
4

Påfør en tjære-fjerning produktet til dekket ditt (se Ressurser og referanser for eksempler på disse produktene). Sjekk instruksjonene (eller advarsler) på etiketten at produktet er trygt for å fjerne tjære fra gummi.
5

Vis litt tålmodighet. Sjansen er tjære og grus vil falle av av seg selv før lenge, spesielt hvis de er på (eller nær) dekkets slitebane.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101208.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold