Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan montere kjettinger

Om vinteren kan veiene bli dekket av snø eller is og utgjøre en fare for sjåførene. For sikrere kjøring om vinteren, bruker kjettinger, noe som gir bedre veigrep når værforholdene blir glatt og farlig. Det er viktig å montere kjettinger i varmt, tørt vær for å sikre at du ikke blir sittende fast med feil kjettinger i farlige, isete forhold. Lær hvordan du skal montere kjettinger, slik at du kan nyte fordelene av større dekk trekkraft. Du trenger
2 par kjettinger (foretrekkes)
Vis flere instruksjoner
Instruksjoner
en

Innsjekking og registrere din dekkdimensjon, som skal skrives ut på sideveggen av dekket. Inspisere slitebanen på dekkene dine. Unormalt store løpebaner kan vise seg vanskelig for montering visse typer kjettinger
2

Purchase to par kjettinger -. Ett par for forhjulene, og ett par for dine bakhjulene - på en auto deler eller storkiosk. To par kjettinger, mens foretrukket, er valgfrie. Men ifølge Alexandru Stan av Auto Evolution, to par kjettinger "øke sideveis stabilitet, trekkraft, akselerasjon og negative akselerasjon." Vær sikker på å matche størrelsen på kjettinger til størrelsen på dekkene dine. Inspisere kjedene for uregelmessigheter. Ikke bruk kjettinger med skarpe kanter, som de kan potensielt punktere dekk.
3

Park bilen i et åpent område med et flatt underlag og ca 10 meter klaring i fronten av bil. Plasser flertall av dekket kjeden over toppen av dekket. Gjenta plassere Kjettingen over dekk for alle fire hjul. Den nederste delen av kjeden ikke får plass på første forsøk. Gjør ditt beste for å sikre kjeden så stramt som mulig.
4

Få inn i bilen og kjøre forover omtrent en fot. Drive frem akkurat nok til å eksponere en del av dekket ikke er dekket av dekk-kjettingen. Parkere bilen og gå ut av bilen. Pakk den usikrede delen av kjettingen rundt dekket. Gjenta sikring av alle fire kjeder rundt dekket.
5

Dobbel-sjekk for å sørge for at kjedene er godt sikret. Slepebåt på lenkene for å sikre at de ikke faller av. Fest alle løse deler av kjeden før du fortsetter.
6

Tre inn i bilen og kjøre fem meter fremover. Parkere og inspisere alle fire dekkene. Fest kjedene hvis noen er løse. Bli med tilbake til bilen og kjøre den bakover fem meter. Re-sjekk for å sikre at kjedene motsto kjøring.
7

Gjenta prosessen inntil kjettinger er montert og sikret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101204.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold