Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Avalanche Wheel senter Cap fjerning

Navkopper kan være vanskelig å fjerne fra hvilken som helst bil , inkludert Chevy Avalanche . Mens navkapsler blir holdt av noe mer enn den kraften som det tar å sette dem inn i felgen , er det ikke alltid lett å lirke dem av når du tar ut hjulet . Spesialitet verktøy er laget for slike søknader - ikke kaste bort tid på å trekke sentrum hetten med bare hendene. Sentrum Hub Cap Remover

Chevy Avalanche har et senter hub cap cover som er satt på fra fabrikk med hjulene , som tiden går , erosjon og kjemikalier som kommer i mellom sentrum cap og hjulet vil skape et bånd som gjør at hetten vanskeligere å få når du tar av hjulet .

et senter hjulkapselen remover verktøyet er en lirke bar som er lite, men svært holdbar , og designet for å bryte bindingen mellom sentrum cap og hjulet på Avalanche . Kantene har spesielt materiale på dem slik at finishen på hjulet ikke blir ripet eller skadet under fjerningen .

Prosessen innebærer å stikke enden av baren i mellom sentrum cap og felgen og flytte bar frem og tilbake for å hjelpe svekke bindingen . Når du er i stand til å flytte bar i større lengder , vil du legge merke til midthetten begynner å sakte mister grepet på felgen , og på dette punktet, bør obligasjonen være svak nok til at bare trekke det av for hånd vil være nok og fullføre jobben.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101153.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold