Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan å blåse en Scooter Tire

Scooter dekk er mindre enn motorsykkeldekk og som et resultat er mye mer utsatt for støt, vei sprekker, og jettegryter. Å ha riktig lufttrykk i dekket er svært viktig for håndteringen av scooter og det kan være farlig å ha enten en under-oppblåst eller over-blåse scooter dekk. Du trenger
Bærbar luftkompressor
Håndholdt dekk trykkmåler
Vis flere instruksjoner
en

Park scooteren på et flatt underlag og posisjon hver av de ventilspindlene i en lav posisjon for enkel tilgang med luftkompressor luftslangen.
2

Fjern ventilen stammen caps fra hvert dekk.
3

Finn anbefalte lufttrykk inflasjon på sideveggen på hver scooter dekk. Du kan også sjekke eierne manuelle for å se om de anbefaler en annen dekktrykk, men de fleste scootere har små dekk som håndterer bedre på veien når pumpes opp til høyere kapasitet av dekket. Med andre ord, hvis dekket samtaler i 66 pounds per kvadrattomme, kan det hende du ikke trenger å sette 66 pounds i, men 55-60 ville gjøre scooter håndtak bedre på veiene.
4

Bruk luftkompressor til å blåse luft i dekkene på scooter. Mange bærbare luftkompressorer kjøre ut av stikkontakter eller sigarettenner havnene i biler, så parkerer et kjøretøy i nærheten av scooter ville være tilrådelig hvis du bruker denne type kompressor.
5

Kontroller dekkenes trykk ved bruk av den håndholdte dekk trykkmåler uansett om kompressoren har en eller ikke. Mange ganger den bærbare kompressor er målere kan være unøyaktig eller bli ukalibrert. Bruk alltid en håndholdt dekk trykkmåler og bære den med scooter til enhver tid. Bytt ut ventilen stammen caps når du er ferdig å fylle scooter dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100985.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold