Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan spare penger på dekk

Alle liker å spare penger. Med dagens gasspriser er høyere enn noen gang før, forbrukere ser etter måter å spare penger på alle måter de kan, også når det kommer til sine biler. Du vil bli glad for å vite at det er mange måter å spare penger på dekk. Følgende tips vil hjelpe deg å lære hvordan du kan spare penger på dekk. Instruksjoner
en

Spar penger ved å kjøpe dekk online på nettsteder som billig bil dekk. Siden nettbutikker har kunder over hele verden, de kjøper dekk i bulk på engros-priser, og de har lavere overhead. Alle disse besparelsene like besparelser for deg.
2

Vurder å kjøpe dekk online på nye og brukte dekk auksjoner. Ofte får du dekkene direkte fra en forhandler eller produsent overskudd.
3

Roter dekkene hver 6000 til 8000 miles for jevn slitasje. De vil vare lenger og spare penger.
4

Sjekk hjulet justering en gang i året, oftere hvis du kjører på humpete veier. Feiljustert dekkene slites ut raskere og koste deg mer penger i slutten fordi du må kjøpe dekk oftere.
5

Kontroller at dekkene har riktig lufttrykk. Over-oppblåst dekk gjør veien kontakt med senteret tråden på grunn av vekten ikke sitte jevnt på veien kontakten sonen og slites ut raskere.
6

Se etter et nummer som 215/70/15 på bilens nåværende dekk. Dette er dekkets størrelse. Bruk dette nummeret til å handle på nettet for å få de beste dekk rabatter. Du trenger ikke å få dekkene fra den lokale spesialitet butikken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100904.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold