Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk på en Dodge Intrepid

Alle vil ha bedre håndtering og gass kjørelengde når de kjører hvor de skal gå. En flott måte å sikre at disse tingene er å holde trykket i dekkene på din Dodge Intrepid på det anbefalte nivået. Heldigvis sjekker dette er en enkel gjør-det-selv-oppgave. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

Få et dekk trykkmåler. En måler kan bli funnet i auto deler butikker og mange kjøpesentre. Bestemme seg mellom en med en ekstern eller et trykk pinne. Det er til og med målere som vil bare fortelle deg presset høyt.
2

Cool dekkene ved å ikke kjøre. Friksjon mot kontakt med veien vil varme opp luften i dekkene og kunstig blåse resultatene. For best resultat, bør du vente til i morgen for å sjekke dekkene før du går ut.
3

Skru av ventilen stammen caps fra hver av dine dekk. Du ønsker å holde disse på et trygt sted, som de har en måte å forsvinne.
4

Skyv dekk trykkmåler på ventilen stammer av hver av dekkene for å få trykket lesing. Hvis du tar ned antall mens høre en hvesende lyd, vil resultatene ikke være riktig fordi du ikke presser måleren hardt nok, eller på riktig straight-on vinkel. I tillegg bør du skrive tallene ned og holde styr på hvilke dekk har som trykket i tilfelle du må legge til eller fjerne luft fra noen av dem.
5

at resultatene faller i tråd med produsentens anbefalt lufttrykk. Dette finner du på et klistremerke på førersiden dør. Dodge anbefaler dekktrykket for Intrepid å være mellom 26 og 34 psi. 2004 Dodge Intrepid ES leveres med dekk skåret på P225/40ZR18/RF 92Y, mens 2004 Dodge Intrepid SXT har dekk karakter på P225/60R16 97T. "P" betyr at dekket er beregnet for personbil bruk. Den "225" er bredden av dekket i millimeter. Den "92Y" betyr at hvert dekk vil være i stand til å støtte £ 1389., Og "97Y" betyr hvert dekk kan støtte £ 1609. Dette betyr at du bør fordele vekten last i bilen jevnt. Hvis du overskrider denne grensen på noen av dekkene dine, kan du oppleve redusert ytelse eller fiasko.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100869.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold