Hva er fordelene med Automatic Transmission Flushing?

Utskifting eller reparasjon av et kjøretøy overføring er en kostbar prosess, som det er en av de dyreste komponentene i en bil, andre bare til motoren. Men like viktig som denne delen av bilen, det er ofte neglisjert, uten forebyggende vedlikehold utføres på det ved mange bileiere. Ofte er det tenkt på bare når det funksjonsfeil. Utføre en vanlig girolje utveksling, eller flush, gir mange fordeler. Lengre Transmission Livet

Transmission væske begynner å bryte ned og miste sin effektivitet på rundt 30.000 miles. Ettersom væsken bryter sammen, innskudd som lakk og rusk fra normal overføring slitasje samle seg i væsken, og i de små fluidpassasjer inne i transmisjonen. Disse forurensninger klamre seg til interne komponenter, og kan akselerere overføringen svikt. Ved å spyle overføring regelmessig, vil du gjøre det vare lenger, unngå kostbar utskifting.
Jevnere Operation

innskudd og lakk oppbygging stede som girolje bryter ned kan endre de indre fluidstrømningskarakteristikker av en automatisk overføring. Dette kan føre til endringer i måten kjøretøy skift og stasjoner. Regelmessige væske utveksling bidra til å holde væsker som flyter inne i overføring som designerne beregnet, noe som resulterer i jevnere drift over tid.
Enhanced annenhåndsverdi

En skikkelig vedlikeholdt Kjøretøyet vil vare lenger. Brukte bil kjøpere er interessert i hvor godt bilen er opprettholdt, fordi dette er en indikator på fremtidige reparasjonskostnader. Overføring spyler utført på timeplanen viser at du har tatt vare på bilen, og kan tillate deg å selge den for en premium pris når du ønsker å erstatte den.
Mer Dependability

Bortsett fra kostnaden av et sammenbrudd, må du vurdere det inntrufne faktor. Bilen kan bryte ned langt hjemmefra eller om natten, noe som betyr at venner eller familie kan ikke være tilgjengelig for å hjelpe deg. Tow regninger kan bli dyrt, samt en leiebil mens bilen blir reparert. Begge disse utgiftene alene kan overstige kostnaden av en forebyggende overføring flush.
Når Ikke å Flush
p Hvis sendingen er skiftende merkelig eller sklir, eller viser tegn til andre problemer, kan det være et tegn på en intern overføring svikt. Hvis du velger å prøve å møte denne bekymringen med en overføring flush, være oppmerksom på at dette alene ikke kan løse problemet. Hvis du har en bil med høy kilometerstand som aldri har hatt overføring væske betjent, kan skaden allerede være gjort til overføring internt fra forrige mangel på vedlikehold.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133915.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance