Hvordan å gjenoppbygge en positiv

Positive trekkraft differensialer er bygget annerledes enn en standard differensial. Standard differensialer har ring tannhjul og gear operatører som installerer enkeltvis, som et sett med planetgir. Den positive trekkraft, låsing egenskapene til posi-trekkraft bakre ende er gjort mulig ved en gearing system som er formontert inn i en kamsammenstilling som avlinger til differensialen som en integrert del. Du trenger
Komplett sett av automotive verktøy og skiftenøkler
Air kompressor og trykkluftslange
Muttertrekker
Hydraulisk gulv jack og jack står
80-90 vekt girolje
posi-traction differensial gjenoppbygge kit
Olje pan
Rolling gulvet creeper
Sikkerhetsutstyr, inkludert hansker og vernebriller
Wheel-lagerfett
Replacement aksel sel
silikon pakning fugemasse
Grease kutte løsemiddel, som for eksempel bensin eller kommersielle avfettingsmiddel
rene filler
Vis flere instruksjoner
Demontering av posi-Traction Rear End
en

Åpne differensial gjenoppbygge kit og nøye undersøke delene. Les gjennom instruksjonene, og nøye undersøke eventuelle illustrasjoner som følger med settet. Gjør deg kjent med hele prosessen før du får under bilen. Du vil være mye mer vellykket og trygg med arbeidet hvis du forstår omfanget av prosjektet før du begynner.
2

Hoist bilen med en jekk, og suspendere bilen på bukker. Arbeid aldri under en bil som ikke støttes på et par bukker vurdert for vekten av bilen
3

Fjern differensialdeksel ved å fjerne boltene rundt omkretsen av differensial dekke. Catch smøreolje i bunnpannen, og resirkuler det på en lokal instant oljeskift anlegget.
4

skru fra hverandre og fjern eventuelle tilgjengelige deler fra bakre differensial. De fleste av de posi-spore innvendige deler er boltet på plass som en enkelt sammenstilling. Fjern eventuelle pins eller klipp som holder akslene på plass, og fjern eventuelle deler som er umiddelbart tilgjengelig.
5

Fjern begge bakhjulene, brems forsamlinger, aksel nøtter, sel og lagrene. Plasser nøtter, lager og bærende kjegler i fett kutte løsemiddel, og sett dem til side. Still bremsedeler på et trygt sted også.
6

fjern binders eller oppbevaring ringer rundt endene av akslingene, og trekk akselen er utover fra differensial 6 til 12 inches.
Side 7

skru fra hverandre internt posi-trac gearing forsamlingen fra den bakre differensialen, og fjerne det fra differensialen. Løsne pinjong som er festet til drivakselen og fjern pinion gear, også.
8

Innvendig rengjøring av differensialhuset med kommersielle bilindustrien avfettingsmiddel. Spray innsiden av kammeret, og sørg for at du vasker ut eventuelle metallspon, slam buildup eller biter av skitt. ​​
Ombygging og skifte posi-Traction Differential Gearing
9 < p> Følg instruksjonene med gjenoppbyggingen kit og nøye demontere den integrerte gearing. Sett til side de delene som er erstattet med nye i gjenoppbyggingen kit, og rense deler som ikke er erstattet i bilbransjen avfettingsmiddel. Før du begynner monteringen prosessen, bør delene være ren, tørr og fysisk sjekket for skader.
10

Installer den gjenoppbygde posi-trac gearing montering i motsatt rekkefølge. Bolt posi-traction oppgraderingssett til differensial. Skyv akslene tilbake på plass, og fest akslene til differensial gearing. Bytte av slitte akseltetninger, gjelder høy kvalitet hjullagerfett ut og installer hjullager, kjegler og nøtter. Installer bremseklossene systemer i henhold til produsentens instruksjoner og skru hjulene tilbake på aksel montasje. Tilbake til differensial, setter eventuelle gjenværende deler inn i differensial, og skru dem på plass.
11

Påfør en ny bakre differensial pakning. Smør pakningen med silikon pakning materiale, og deretter bolt på differensialdeksel. Vær forsiktig så du ikke over-moment de differensialdeksel bolter. Disse boltene vil klippe av hvis revet for aggressivt. For best resultat, bruk en momentnøkkel, og satt boltene til fabrikkens spesifikasjoner.
12

Fyll differensial med nye 80-90 vekt girolje.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133912.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance