Hvordan justere ventilløftere

Ventil løftere må være strengt vedlikeholdt og tidvis justeres. De er tross alt det som holder konstant justering i de bevegelige delene av en ventil tog regulert. Og når denne komponenten ikke fungerer som smurt, kan du kjøre inn i alvorlige saker som ventilene holdes åpne og lidelse skadet forårsaket av termisk ekspansjon. Å gjøre en justering av denne komponenten er en oppgave for de med litt mekanisk erfaring. Du trenger
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en fastnøkkel til å fjerne ventil deksler og tennplugger. Legg merke til tennplugg ledninger med nummererte Post-Its fordi de må returneres til deres riktige steder senere.
2

manuelt rotere motoren i retning av normal drift. Gjør dette til nummer én sylinder eksos ventil rocker arm begynner beveger seg fra lukket posisjon for å åpne.
3

Finn nummer én sylinder inntak ventil rocker arm. Løsne nummer én inntak rocker arm justering låsemutter med en pipenøkkel før du slår den rocker arm justeringsskruen. Gjør sistnevnte til klaring er filt mellom rocker arm og presse stangen.
4

Stram rocker arm justeringsskruen sakte. Fortsett å slå den helt til regulatoren bare seter på push rod. Stram rocker arm justeringsskruen tre fjerdedeler av en tomme av en sving. Bruk en lock-nøtt å feste den på plass.
5

Gjenta trinn 2 til 4 for hver sylinder, noe som gjør at ingen flaskeventilen er savnet. Det anbefales å markere løftere allerede justert for å beholde balansen.
6

Bytt tennplugger og ventil deksler og eventuelle andre komponenter som kreves justering.
Bilder
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133910.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance