Hvordan polere en Combustion Chamber

Oppfinnelsen av halvkuleformet hoder i 1901 markerte begynnelsen av å forstå væskedynamikk av en bensin eksplosjon i et brennkammer. Ved gullalder hot rods i 1950, var det vanlig praksis for gjør-det-selv-bil og sykkel utbyggere til minst polsk sand støpejern hoder som er praktisk talt i forbrenningskammeret. Akkurat som det var da, polering hodene er en lang og rolig ork. Du trenger
fettløsende væske
Rags
Komprimert (butikk) air
Mechanic syl
Håndholdt roterende jeksel
Utvalg av 80-grit slipende ruller
Utvalg av multiverktøy polering hjul
Mandrells av ulike lengder
Metal poleringsmiddel
Vis flere instruksjoner
en

demontere motoren hodet eller hoder. Grundig rense hodet med fettløsende væske og filler. Blåse hodene tørre med butikk luft eller en annen kilde til trykkluft.
2

Fest en ny toppakning til bunnen av hvert hode. Skriftlærd omrisset av pakningen på undersiden av hodet eller hodene med en mekaniker syl. Fjern pakningen. Bare polsk godt innenfor disse linjene.
3

Sett kortest mulig mandrell inn i hodet på en håndholdt roterende jeksel, og følge veiledningen som fulgte med vinkelsliperen din. Den mandrell er skaftet som forbinder kvernhuset til slipende roll. Fest en slitende roll til mandrell.
4

Lay topplokket eller hoder på et flatt underlag. Myke opp de skarpe kantene på innsug og eksos porter med den roterende jeksel og en slipende sylinder. I de fleste lager motorer, disse portene er 90 grader og kan være grov eller pitted. Grind
5

flate alle grove overflater i innsug og eksos porter ved hjelp av en roterende slipemaskin og slipende roll. Slipende ruller komme som fett og tynn sylindre, kjegler, hjul og andre figurer. Endre mandrells og slipende sylindere du best kan nå inne portene som er nødvendig.
6

Grind flate alle grove overflater inne i forbrenningskammeret unntatt innsug og eksos ventil seter ved hjelp av en roterende jeksel og slipende ruller.

7

Polsk All grunn overflater inne portene (eksklusiv ventilseter) og i brennkammeret ved hjelp av en roterende verktøy, roterende verktøy polering hjul og poleringsmiddel.
8

Rengjør alle rester fra hodene med fettløsende væske og filler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133906.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance