Hvordan justere Caster plater

Caster justering vil hjelpe kjøretøyet opprettholde en rett linje, noe som gjør det enklere for sjåføren å styre og ha kontroll. Caster refererer et hjul tendens til å gå tilbake til en rett vei etter en sving (tenk på hvordan en shopping cart hjul alltid orientere seg i riktig retning). Lær hvordan du justerer caster plater til å lagre dekkene fra ujevn slitasje, og forbedre bilens ytelse. Du trenger
Digital caster sporvidde
Ratchet satt
Vis flere instruksjoner
en

Fest caster tverrsnitt til høyre foran hjulet hub (den glir på ), og roter bilens ratt til front-høyre hjulet er orientert på en 20-graders vinkel.
2

Sett måleren displayet til null, og roter rattet mot klokken til front- høyre hjulet er 20 grader til venstre for rett fram, med andre ord, slå hjul før dekkene roterer utover en rett orientering nøyaktig 20 grader. Nivå måleren og lese displayet.
3

La hjulene på en 20-graders vinkel, og ta måleren fra høyre hjulet og koble den til venstre forhjulet hub. Sett displayet til null, og roter rattet mot høyre til venstre forhjulet hviler på en 20-graders vinkel til høyre for straight. Les skjermen for å spille inn det venstre hjulet er caster.
4

Flytt de øvre kuleledd mot fronten eller bak på bilen for å justere caster. Løsne monteringsbolten, og flytt deretter kuleledd for å gjøre justeringer. For å øke trinse, beveger toppen av kuleleddet mot den bakre del av kjøretøyet, for å redusere trinse, bevege toppen av kuleleddet mot fronten av kjøretøyet. Foreta nødvendige justeringer til begge hjulene før caster innstillingene er likeverdige, og stram deretter festeboltene å sikre kuleledd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133905.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance