Right Angle Air Cut-Off Verktøy

Vri og stempelkompressorer skjærende verktøy er viktig i bilverksteder. Når man arbeider på eksos, kroppsdeler og rammer, bolter ofte korrodert til det punktet at de ikke kan fjernes på noen annen måte enn å kutte delene gratis fra kjøretøyet. Høyre vinkel luft cut-off verktøy er allsidig og lett å håndtere når de arbeider under et kjøretøy. Grunnleggende Rotary Cut-off Tool

mest populære air cut-off Verktøyet har en standard 3-tommers cutting wheel. Disse hjulet er laget av en silisium-karbid kompositt. Hjulet sliper gjennom eksos bolter og rør raskt. Slipende hjul kan også kutte hodet av herdet stål bolter. De hjulet er billig, og kan installeres på verktøyet med letthet. Dette verktøyet er all-purpose cut-off verktøy i de fleste automotive butikker.
Avansert Rotary Cut-off Tool

For søknader som er vanskeligere å få tilgang til, en 4-tommers roterende cut-off Verktøyet har en rekke avanserte alternativer. Luftkammer er toveis, så kutter vil rotere både forover og bakover. For mekanikk, er dette verdifullt når du arbeider i nært hold. Sliping hjulet kaster gnister som det skjærer gjennom metall. Så ved å endre rotasjonsretningen, kan gnister rettes bort fra deg. Mange 4-tommers cut-off verktøy også throttle sikringer, en innebygd strøm regulator og en gradert trigger. Små, rimeligere 3-tommers verktøy ofte ikke tilby disse avanserte alternativer.
Long Neck Cut-off Tool

lang hals cut-off verktøy gir mekanikk muligheten for å få tilgang innfelte deler og bolter. På samme måte som en lang hals skrutrekker gir deg muligheten til å nå skruene som er bare utover lengden på en standard verktøy, er den lange halsen cut-off verktøy utviklet for å tillate skjærehodet til å nå lenger inne i en bil hulrom.

Pneumatisk bajonettsag

Bajonettsager er avgjørende for snekkere, og en luft-drevne bajonettsag med metallblad er et verdifullt verktøy i auto body shop. 3 - eller 4-tommers roterende Kutteskiver kan bare klippe et rør, bolt eller kroppsdel ​​som er opp til en 3/4 inches dyp. For jobber som å kutte en større diameter stykke skjerf pipe, er en bajonettsag blad det eneste verktøyet som kan nå hele veien gjennom røret og skjær den rent.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133903.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance