Hva er Stock VR6 Injektorer?

Stock VR6 injektorer ble installert i en rekke Volkswagen biler, først og fremst Passat. I slutten av 1980 Volkswagen-konsernet introdusert en ny 6-sylindret motor design, med forskjøvet sylindere i stedet for en vanlig straight-seks av konvensjonell V6, med tre sylindre på hver side. Aksjen VR6 innsprøytningssystem fungerer på samme måte som det gjør på de andre motorene, men ble utformet annerledes for å imøtekomme den nye motoren. Design

Siden den nye VR6 motoren er utformet annerledes, må brenselet injektor systemet er montert på motoren et nytt design. I stedet for en todelt injektor-system som passer på begge sider av den konvensjonelle V6, kunne man VR6 injektor passer på toppen av motoren blokken på grunn av den forskjøvede sylinder utforming. Aksjen VR6 injektor kan være produsert i ett stykke.
Injector Formål

Formålet med aksjen VR6 drivstoff sprøytebrukere er å kontrollere mengden drivstoff som sendes inn i sylindrene . Kontrollere mengden av drivstoff gjør at VR6-motoren til å kjøre effektivt, øke drivstofføkonomi for bil. Bilen vil få flere miles per gallon enn de med en typisk forgasser motor, samt noen biler som har andre drivstoff injektor-systemer.
Én port

Aksjen VR6 sprøytebrukere er en enkel port bensininnsprøytning, noe som betyr at injektoren spray drivstoff inn alle sylindrene samtidig. I motsetning til flere porter injektorer som gir hver sylinder med sin egen spraydyse sprayer og brensel i hver sylinder når det er nødvendig, går i inngrep med lager VR6 injektoren sprøytedysen når kun en sylinder krever brennstoff. De øvrige sylindrene i VR6 motta brensel samtidig. Den VR6 motoren er tilgjengelig med en multi-port injektor system, men det er ikke på lager.
Fordeler

Fordelene med aksjen VR6 injektor system er utbredt ved arbeid på denne motoren design. Stemplene har en topplokk, toppakning og injektor-system, noe som gjør reservedeler enklere å installere og mindre kostbar, i stedet for de to stykkene som kreves av den konvensjonelle V6. Eksos og inntak porter er nærmere hodet av VR6, som gjør at drivstoff til å varme litt i aksjen VR6 injektorer før drivstoff blandingen antennes av tennplugger, noe som gjør at motoren jobber mer effektivt. Dette hjelper også på timingen av tenningen og motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133902.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance