Hvordan søke Skivebrems Quiet til bremseklosser

Squealing bremseklossene er ofte antatt å være symptomatisk for sviktende eller slitte bremser. Dessverre, hvis forholdsregler ikke blir tatt, kan et nytt sett med bremser gjør det samme irriterende hvin. Hvin som bremser gjør er ofte forårsaket av vibrasjoner mellom metall backing av bremseklossene og metallet bremsekalippernes når trykket er brukt til bremsen. En enkelt anvendelse av "skivebremse ro" skaper en barriere mellom de to metallflater som kan sammenlignes med en gummipakning. Uten puten og bøylen gni sammen, oftest angiveri bremser som ikke er utslitt er helt forstummet. Du trenger
Skivebremser, umontert
Disc brake rolig spray
Gummi eller latex hansker
Vis flere instruksjoner
en

Lay bremseklossene på en flat overflate med metall side opp. Du ønsker å gjøre dette på en overflate som kan sprayes på og tilsmusset, i et godt ventilert område.
2

Sett på gummi eller latex hansker for å beskytte hendene fra skivebremse stille spray. Det er irriterende og er veldig klissete.
3

Rist kan av skivebremse stille i flere sekunder, må du fjerne hetten.
4

Spray metall overflate av hver bremsekloss jevnt og i en sveipende bevegelse inntil belagt med et tynt lag. Hold en avstand på ca 12 inches mellom bremseklossene og spray munnstykke ved sprøyting.
5

Tillat bremseklossene tørke i minst 30 minutter, helst i et varmt sted eller i direkte sollys. Dette vil sikre maksimal vedheft av skivebremse stille. Når 30 minutter er gått, bremseklossene er klar til å bli installert på kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127291.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil