Symptomer på en Worn Drive Belt

Drive belter gir bevegelse for de ulike pumper og tilbehør under panseret som holde bilen kjører. Av denne grunn, må du holde et tett øye på dem og deres tilstand. Betydning

Man kan ikke overdrive betydningen av en drivreim. Selv en enkel del, fungerer det så mange forskjellige aspekter av en bil som uten det, blir bilen ubrukelig og ubrukelig.
Historie

Ford legger beslag på popularisere gjeldende stil av drivreim brukes i de fleste modellene. Selskapet materialet sier ingeniør Jim Vance kom opp med et design for en enkelt belte kjører mange tilbehør for 1979 Mustang. Tidligere brukte bilprodusenter flere belter men selv forhandlere klaget over kompleksiteten involvert, og så en enkelt stasjon belte ble vanlig.

Identification

Symptomer inkluderer en vibrasjon som øker når du akselererer, en rallende eller knirkende lyd som er høyest på tomgang, og en plystrende eller brummer som blir spesielt tydelig når du slår. Frynser, rive eller sprukket skal være synlig ved inspeksjon beltet --- du kan også legge merke olje fra motoren på beltet.
Forebygging /løsning

Sjekk deg bil manuell --- drivremmer må skiftes regelmessig som angitt av produsenten. Mange mekanikere anbefaler et nytt belte hver 100.000 miles eller så snart symptomene begynner.
Misforståelser

forhold til sin overordnede rolle i riktig bil drift, står drivreim som en billig og enkel del å erstatte. På de fleste biler, bør denne jobben ikke ta lenger enn 30 minutter eller koste mer enn $ 60 på et budsjett butikk (pr. 2009).
Expert Insight

Drive belter kan også bli referert til som serpentin belter fordi de slange seg tvers over fronten av motorblokken. Et annet navn er "tilbehøret belte," på grunn av den delen rolle i å drive perifert utstyr som pumper og dynamo.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124571.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil