Hvordan rense en bil Radiator

Automotive radiatorer kan tilsmusses med rust og kalkavleiringer etter bare noen få års drift. Venstre ukontrollert, kan dette føre til redusert kjøleeffekt, motor overoppheting og skade på radiatoren og andre kjøling systemkomponenter. Periodisk spyling vil holde kjølesystemet i førsteklasses stand og motoren går i riktig driftstemperatur. Du trenger
Cooling system renere eller flush
Vis flere Instruksjoner
Hvordan rense en bil Radiator
en

Påse at motoren er kald. Tømme radiator ved å fjerne hetten og åpning av pretcock eller bunnpluggen i bunnen av radiatoren. Lukk tappepluggen, refill radiatoren med vann og la motoren gå til termostaten åpner og vann sirkulerer gjennom motorblokken.
2

La motoren bli avkjølt og gjenta drenering prosedyre. Lukk petcock og fyll radiatoren med vann.
3

Velg et kjølesystem renere eller skylle det er trygt for din motor og radiator. Nyere systemer inneholder aluminium og komponenter som kan ta skade av noen rengjøringsmidler. Hvis du er usikker, ta kontakt med din forhandler.
4

Hell renere inn i radiator og kjøre motoren med varmeapparatet på. Følg produsentens anbefalinger om hvor lenge å holde flush i motoren din.
5

Tøm og fyll kjølesystemet med demineralisert eller destillert vann. Kjør motoren, la den avkjøles og gjenta prosessen minst én gang for å sikre at alle rengjøring løsning er tappet fra motoren.
6

Velg frostvæske type som er anbefalt av bilprodusenten din. Legg nok frostvæske til radiatoren for å oppnå en 50 til 70 prosent konsentrasjon. Hvis kjølesystemet rommer 10 liter, legger 5 til 7 liter frostvæske.
7

Finish fylle radiator med demineralisert eller destillert vann. Kjør motoren, la den avkjøles og toppen av radiatoren og kjølevæske reservoaret med frostvæske.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124441.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil