Om vinduspusser Fluid

Vindusvisker væske er en billig alkohol basert væske som brukes med vindusviskerne å rengjøre frontruten på en bil. Ved å aktivere pumpen mekanisme for å sprute det flytende, aktiverer den også viskerne av kjøretøyet. Vindusvisker væske inneholder en farlig alkohol, så vær forsiktig rundt barn og kjæledyr. Funksjon

Vindusvisker væske brukes til praktisk rengjøre frontruten på en bil mens du kjører. Det øker kjøring synlighet ved oppryddingen av skitt og rusk som kan samle seg på frontruten. Skiven væske tilsettes til et reservoar under panseret på kjøretøyet. Det pumpes gjennom en liten slange som er festet til vindusviskerne eller ved foten av frontruten med et trykk på en knapp fra interiøret i bilen din. Knappen for å aktivere spylervæske pumpe er vanligvis plassert på spaken som styrer vindusviskerne.
Egenskaper

Vindusvisker væske er alkohol basert å hindre frysing. Den inneholder vanligvis ca 30 til 50 prosent metanol med svært lite vaskemiddel. Noen vindusvisker væske inneholder også en de-icer som bidrar til å få frost og is fra frontruten i de kalde månedene av året. Det er en rimelig løsning som vanligvis selger for mindre enn to dollar, men det praktiske den legger til kjøringen din synlighet er uvurderlig.
Warning

frontruten spylervæske inneholder metanol, som er en giftig alkohol som kan være skadelig eller dødelig for dyr og barn. Vær forsiktig når du skal lagre vindusspylervæske og sørg for å rydde opp eventuelle utslipp som oppstår mens du fyller reservoaret eller søl som er forårsaket av reservoaret blir punktert.
Hensyn
< p> En spylervæske varmeapparat kan legges til bilen din etter markedet. Utvalgte kjøretøy kan komme allerede utstyrt med et varmeapparat direkte fra fabrikken. Den oppvarmede spylevæske antas å øke rengjøringsevnen av løsningen gir bedre sikten gjennom frontruten. Jo varmere spylervæske kan også hjelpe klare frossen spylervæske slanger og dyser fra reservoaret til frontruten.
Misforståelser

Mens du vil finne oppskrifter på internett som lar du kan lage din egen vindusvisker væske, bør du ikke bruke en blanding av bare såpe og vann i vaskemaskinen reservoar. Dette kan ikke bare føre til frysing av løsningen i reservoaret din, men det kan også fryse på frontruten din mens du bruker den. Dette kan føre til farlige kjøreforhold på grunn av dårlig sikt. Windchill faktor som er opprettet på bilen din mens du kjører også må tas i betraktning.

.from:http://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124410.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil