Om Overopphetet Motorer

En overopphetet motor kan være begynnelsen på slutten av bilens levetid. Å vite veien rundt en varm motor og hvordan du kan forhindre en fra å skje igjen kan holde bilen på veien lenger, for å sikre at du vet hva du skal gjøre neste gang din temperaturmåleren leser "H." Advarsel

Som etiketten rundt radiatorlokket advarsler, nærmer en overopphetet motor med ekstrem forsiktighet. Overoppheting i en bil er funksjonen av to fysiske lover - varme og press - og når de to kommer ut av kontroll, råder fare. Kjølevæske tillater radiator fluid som skal varmes opp til 264 ° C, uten å koke over. Kombiner det med en radiator cap karakter på 18 PSI, og du har å trylle frem en skålding geysir. Det er best å la motoren kjøle seg ned. Deretter kan du legge kjølevæske til reservoaret. Hvis du trygt kan føle den øverste radiator slangen, teste det for hardhet. Hvis det er vanskelig, det er ikke bra - for mye press. Hvis det er mykt, kan du være i stand til å sakte lette av radiatorlokket. Bruk hansker eller en fille, noe å sette litt avstand mellom deg og varmen av kjølevæske. Deretter kan du legge til radiatoren direkte. Hvis du er nølende om noe av dette, søke profesjonell hjelp.
Misforståelser

Er motoren virkelig overopphetet? Damp og røyk ikke et bety en motor er overopphetet. Mens en dampende motor kan være like farlig som en overoppheting ett, kan dine observasjoner være en nøkkel til å få bilen reparert effektivt og economically.So hvor ligger røyk kommer fra? Den minste pinhole i en slange kan spray kjølevæske på en varm del av motoren som en eksosmanifold og lage damp. Din jobb er å følge rotet tilbake til kilden. Like viktig er å være oppmerksom på hva målere si. Hvis temperaturmåleren er i rød sone, blir bilen overopphetet, og du må stoppe bilen. For å fortsette er å risikere skade på motoren. Slik at du enten har en overopphetet bil med en måler som sier det eller en dampende bil som er sikker på å bli overopphetet hvis du fortsetter å kjøre.
Betydning
p Med unntak av plutselige motor oljetap, er det ingenting i en bil så viktig som en overopphetet motor. Å ignorere et varmt lys eller en rød foret temperaturmåleren er å flørte med motor anfall. Kjølemiddel i stedet for vanlig vann benyttes for å imøtekomme de høye temperaturer som motoren genererer i løpet av strømtilførselen bilen. Enhver svikt i lukket sløyfe av et kjølesystem, enten det er lekkasje eller svikt i en hovedkomponent (radiator, vannpumpe, termostat), vil føre til en overopphetet motor. Den tidligere nevnte olje tap vil også føre til en overopphetet motor på grunn av manglende smøring. Dette ville være et resultat av alvorlig omsorgssvikt. Forutsatt instrumentering fungerer, motor tap på grunn av en overopphetet motor trenger ikke å skje. Ikke alle overopphetet motor ender opp i shredder, men det er en traumatisk hendelse for en bil.
Egenskaper

overopphetet motor ikke bare skje. Selv i tilfelle av en termostat som er fast lukket, er det varselsignaler før temperaturmåleren går opp. I dette tilfelle, ville det være en mangel på varme inne i bilen fordi det ikke er til gassen som sirkulerer i den varme kjernen. Den samme symptom vil være rådende når det ikke er nok kjølemiddel på grunn av lekkasje. Hvis det er en flekk på oppkjørselen din, kan du miste kjølevæske. Det er noen forhold som er litt tøffere å diagnostisere, for eksempel et inntak manifold pakning lekkasje der kjølevæske brenner av før den treffer fortau eller en motor toppakning lekker kjølevæske inn i veivhuset. I begge tilfeller vil bilen trenger kjølevæske, så hvis du legger kjølevæske, må du komme til roten problem eller risikere en overopphetet motor.
Forebygging /løsning

vedlikehold, inspeksjon og reaksjonen kan hindre en overopphetet motor. Vedlikehold - enten av en profesjonell eller deg selv - vil hindre en overopphetet motor. Som service prosedyrer som olje endringer finner sted, vil gjentatt behov for kjølevæske varsle deg om et problem. Dette vil skje som du eller tekniker toppen av væsker. Inspeksjon for lekkasjer i området rundt bilen din når du kommer inn eller ut kan også indikere et behov for oppmerksomhet. Til slutt, må du reagere på skiltene og heller søke profesjonell hjelp eller takle problemet selv, slik at en henge temperaturmåleren er ikke første indikasjon på en overopphetet motor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124400.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil