Slik installerer en Fuel Tank i en Ford F-Series

Siden 1948 har Ford F-serie lastebiler vært en pålitelig del av den amerikanske kjøreopplevelse. En romslig flat seng å holde dine møbler og alt annet du trenger å reise med. Installere en drivstofftank i en Ford F-Series modellen er den samme i alle Fords, bortsett fra Bronco. Forstå hvordan F-serien går før du går videre i installasjonen. Du trenger
snylte slange
Fuel container
Jack står
Momentnøkkel
Floor jack
treplate
Bensintank
Sikkerhetsutstyr

Vis mer Instruksjoner
en

Ta av tanklokket før det skrues og deaktivere bilbatteriet ved å koble fra batteriet bakken kabler. Sett inn en snylte slange for å tømme drivstoff inn en bensinkanne. Løft lastebil på bukker å komme under lastebilen. Fjern drivstoff ledninger og slanger på eller rundt bensintanken. Pakk tanken bånd fra hver ende av tanken. Løsne stroppen bolter med momentnøkkel. Senk tank i bakken med et gulv jack og en treplate for støtte.
2

Undersøk drivstofftanken for eventuelle sprekker eller korrosjon før du får en erstatning bensintank fra noen automatisk forsyning butikken. Bruk et gulv jack å løfte drivstofftanken til forsiden midten av Fords flat seng på alle F-serie modeller. Fest tanken stroppen bolt på hver tank side sammen med tanken stropper. Juster innstillingen på tanken stropp bolter til 18 ft-lb med en momentnøkkel.
3

Installer bensinmåler senderenheten tilbake til toppen av tanken. Sørg for å feste den opprinnelige tanken instrumentet sending enheten hvis du erstatter den tanken helt. Monter tanken nærmere lastebilen din ved å pakke topp og bunn tank montering stropper rundt i drivstofftanken.
4

Aktiver drivstoff linjen push-koble beslag på toppen av bensinmåler senderenheten for å behandle drivstoff inne i drivstofftanken. Sett påfyllingsstussens slangen på høyre side av drivstofftanken. Også stramme påfyllingsstussens slangeklemme øverst påfyllingshalsen slangen.
5

Plug bensinmåler senderenheten wire på toppen av tanken. Dekk tanken med beskyttelsesplater og varmeskjold for å beskytte tanken mot mulig skade. Aktiver bilbatteriet ved å plugge i batteriet bakken kabler. Fyll opp drivstofftanken med gass for å prøvekjøre den. Gjenopprette drivstoff trykket ved å dekke tanken med drivstoff tank filler cap.
6

Sjekk under din Ford lastebil for eventuelle drivstofflekkasjer. Se på ledningene på eller rundt tanken for å sikre at ingen av den er løs. Hvis alt er i, starte bilen for å se hvordan motoren går. Ta bilen for en snurr når du bekrefter din lastebil er fine.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124377.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil