Hvordan Inspiser drivverk i en Toyota Highlander

The 5-year/60, dekker 000 kilometer drivverk garanti på Toyota Highlander drivakselen og drive aksler, motor og transmisjon. Denne garantien dekker det meste av indre motordeler, som lagrene og stempler, men dekker ikke deler som slites regelmessig, for eksempel belter og slanger. Du bør inspisere drivverket på din Toyota Highlander hver 12. måned for å være trygg. Du trenger
Creeper
Gamle filler
Vis flere instruksjoner
en

inspisere komponenter av SUV drivverk visuelt. Lysbilde under Toyota Highlander på en creeper og se etter tegn på brudd eller slitasje på akslene som kobler drivakselen til hjulene. Se etter siving av væske fra leddene. På den ytre enden av drivakselen, sjekk støtteplatene for drivverket å sørge for at de er tette.
2

Test kjøre Toyota Highlander og lytte etter rare lyder, for eksempel en klikkelyd eller clunking når du kjører på et lavt turtall, en klikkende lyd når du slår eller clunks når du runder et hjørne. Noen av disse lydene kan indikere problemer med drivverket.
3

Løft panseret på SUV og sjekke olje og overføring væske nivåer. Begge har metall pinner som du trekker ut. Peilepinnen på en Highlander er på passasjersiden av motoren og overføring peilepinnen er på baksiden av motoren på samme side.
4

Tørk av dipsticks med en gammel fille og sett dem inn i deres respektive hull. Måle nivået av væske i beholderne samt den fargen. Oljen skal være nesten klar og girolje bør være en lett rødlig farge.
5

Bruk kun Toyota Type IV overføring væske i Highlander, hvis væskenivået er lavt og når du endrer væske hver 60.000 miles. Refill overføring væske på peilepinnen, så det er ingen andre fill punkt på Highlander.
6

Sjekk alle slanger og klemmer knyttet til luft og oljefilter og fra motoren, fordi garantien doesn 't dekke dem, og det kan skape større problemer hvis de får lov til å bryte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124359.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil