Slik unngår du at oljeslam i en Chrysler 2.7L motor

Den 2,7-liters motor produsert av Daimler Chrysler gjort et navn for seg selv, og ikke på en god måte. Motoren, som ble brukt i Chrysler Concorde og Dodge Intrepid, blant andre modeller, var beryktet for katastrofal motorhavari som følge av olje slam. Å ha en motor svikt er ikke noe å le, spesielt når det kan vanligvis unngås med forebyggende vedlikehold. Du trenger
Mekaniske ferdigheter (eller Mechanic)
Syntetisk olje
oljefilter
Vannpumpe
Timing belt
Vis flere instruksjoner
1

endre tenkning om vedlikehold av bil. Vi er alltid lært å ikke reparere ting som ikke har brutt. Dette er bare ikke tilfelle når det gjelder å forebygge oljeslam i motoren din. Ideen er å utføre vedlikehold før problemene skje heller enn å vente på et problem oppstår.
2

Bruk den beste bensin som du har råd til å kjøpe. I disse økonomiske tider, er det lett for folk å bare gå med de billigste gass ved pumpen. Problemet er at lavere grad brensler har flere forurensing og urenheter enn høyere karakter petroleum. Dette fører til mer skitt i motoren din, og øker sjansene for slam utvikling. Hvis du har råd til å kjøpe en premium drivstoff, gjør det.
3

Endre olje ofte. Chrysler har endret de anbefalte oljeskiftintervaller flere ganger, og det er fortsatt for høyt for 2.7L motor. Ikke vent til 5000 miles for å endre olje. Dette er en motor som har en historie med olje slam problemer, og ekstra forsiktighet bør tas for å hindre det. Det betyr å endre olje hver 3000 miles eller hver 3. måned, avhengig av hva som kommer først.
4

Bytt til syntetisk olje. Det er viktig å bruke en sann syntetisk olje, slik som Castol eller Mobile One. Disse oljene kan koste mer, men det er renere og vil lettere arbeid i trange områder av 2.7L motor. Ved hjelp av syntetisk olje vil også bidra til å rydde bort noen sot som var igjen av den gamle motor olje.
5

Endre vannpumpe og timing belte på en jevnlig basis. Det er der problemet i Trinn 1 er virkelig kritisk. De fleste ville aldri tenke på å endre en vannpumpe før det er et problem med det, men hvis pumpen starter lekker kjølevæske inn i oljen din, vil du utvikle slam før du vet hva som skjedde. Noen ganger pumpen utvikler en lekkasje på egen hånd, eller andre ganger Registerreim gjør pause og skade pumpen. For å forhindre disse problemene fører til oljeslam, bør du erstatte Registerreim og vannpumpe hver 75.000 til 100.000 miles.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124338.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil