Slik service et soltak i en Plymouth Neon

Hvis du skal vedlikeholde din Plymouth Neon sol taket, kan du nyte friluft i godt vær og eliminere lekkasjer og knirking. Det er generelt anbefalt at du rengjør og inspisere soltak sin gummipakning minst to ganger i året. Du trenger:
Skrutrekkere
Tenger
plast sparkel
Rustoleum
New gummipakning
Nivå
Trykkluft
tre-i-ett Glidemiddel
Lint loer
Vis flere instruksjoner
Erstatt en Sun Roof Seal
en

Fjern trim som fester headliner til toppen av Plymouth Neon, slik at du kan få full tilgang din soltak. Ta et digitalt bilde før du gjør dette, slik at du enkelt kan gå tilbake bitene senere.
2

Slide tilbake det beskyttende panel som dekker din soltak. Løsne skruer, bolter og klips som sikrer soltak til kjøretøyet. Forsiktig napp soltaket ut av toppen av bilen og sett det til side.
3

Fjern pakningen som omgir åpningen av din soltak. Du må kanskje bruke en plast sparkel til å skrape pakningen fra grøften sin, og sørg for å fjerne gjenstridige limet. Hvis du finner rust i grøften, male det med Rustoleum før du installerer den nye pakningen.
4

Legg din ny pakning inne i ren grøft. Sett den indre kanten av soltak pakning i grøfta, deretter bruke plast verktøy for å brette den ytre leppe i. Sjekk for rynker og justere etter behov, til pakningen sitter jevnt i grøften.
5 < p> Tilbake solen taket til toppen av bilen og fest den med skruer, bolter og klipp du fjernet tidligere. Stopp ofte og kontroller at soltaket er nivå. Bruk mellomlegg, om nødvendig, for å sikre soltak montering er i vater.
Opprettholde soltak
6

Kontroller utsiden av soltak på månedlig basis. Se å sikre at det er jevnt sittende, ikke løfte på det ene hjørnet. Løfting indikerer det er på tide å rengjøre og smøre sporene.
7

Tilgang sporene og tetninger av din Plymouth Neon sol taket ved å fjerne Interiør og la taket dekselet slipp. Du trenger ikke å fjerne den, bare la den henge. Bruk trykkluft for å fjerne rusk, og deretter behandle sporene med tre-i-ett smøremiddel.
8

Sjekk drenering rør for din Plymouth Neon. To avløp til fronten av kjøretøyet, vanligvis under fendere. De to andre avløp til baksiden av bilen din, vanligvis bak baklykter. Bruk trykkluft til å blåse ut eventuelt rusk, støv eller tresko.
9

Smør og rense gummipakning. Tørk den av med en ren klut, og deretter behandle det med smøremiddel. Hvis segl viser tegn på slitasje, bytt den før du får en lekkasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124284.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil