Slik service et soltak i en Nissan Maxima

Hvis du skal vedlikeholde din Nissan Maxima soltak, kan du nyte friluft i godt vær og fjern lekkasjer og knirking. Det er generelt anbefalt at du rengjør og inspisere gummipakninger minst to ganger i året. Du trenger:
Skrutrekkere
Tenger
Plastic skraperedskap
Rustoleum
New gummipakning
Nivå
Trykkluft
tre-i-ett Glidemiddel
lofri klut
Vis flere instruksjoner
Bytt Rubber Seal
en

Fjern Interiør arbeid og headliner inni Nissan Maxima slik at du kan få full tilgang til soltak .
2

Løsne skruene og boltene som holder soltaket til kroppen din Nissan Maxima. Trekk ut soltaket fra strømkilden, som ligger bak solen taket.
3

Skyv soltak opp og ut av kroppen av Nissan Maxima. Få noen til å hjelpe deg slik at du ikke skader soltak eller bilen.
4

Trekk den gamle gummipakningen ut av Maxima og skrape bort noen gummi eller lim som forblir inne grøft sin. Se etter rust i kanalen. Hvis du finner noen, male kanalen med Rustoleum å hindre ytterligere korrosjon.
5

Plasser den nye gummipakningen i grøften, som arbeider med den ytre leppe og deretter flytte til indre leppe. Når forseglingen er i grøften, se etter rynker eller svulmende. På disse stedene, løft forseglingen ut av grøften og installere den. Du vil at forseglingen skal være jevn og glatt inne i grøften.
6

Sett soltak og fest den til bilen ved hjelp av skruer og bolter du fjernet tidligere. Stoppe ofte for å sørge for at taket holder nivået. Plugg inn strømkilde. Returner headliner og plast trim stykker til sine posisjoner for å fullføre reparasjonen.
Opprettholde soltak
7

Inspiser solen taket av din Nissan Maxima å sørge det sitter jevnt på bilen din, ikke heve eller løfte på ett hjørne. Lifting indikerer tilstedeværelse av rusk på sporene, eller en skadet forsegling rundt solen taket.
8

Fjern trim på innsiden av din Nissan Maxima og la det indre materialet for å slippe. Bruk trykkluft til å blåse støv og rusk fra sporene som beveger din soltak. Smør dem med tre-i-ett-eller smøremiddel anbefalt av brukerhåndboken.
9

Sjekk soltaket er for avløp rør for tilstopping. Tømme rørene ved hjelp av komprimert luft og erstatte dem slik at de kan fortsette å drenere overflødig vann vekk fra solen taket.
10

Rengjør solen takets gummipakning med en ren, fuktig, lofri klut. Ta hensyn til tilstanden på dette seglet. Hvis forseglingen er ødelagt, må den skiftes for å hindre lekkasje fra å bli et problem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124281.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil