Hvordan å opprettholde servostyring væske nivåer i en Toyota Tacoma

The Toyota Tacoma har vært et populært lastebil siden sin debut i 1995 og er fortsatt i produksjon i to forskjellige motor klasser. For all Tacoma lastebiler, er flytende vedlikehold en enkel prosedyre for å utføre hjemme som vil forlenge levetiden på lastebilen. Servostyring væske spesielt bør alltid være på riktig nivå for å sikre din sikkerhet mens du kjører. Du trenger
servostyring væske
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk servostyring væske i din Toyota Tacoma hver sjette måned, eller oftere hvis du opplever problemer med servostyringen eller varsel væske lekker fra under panseret. Du skal ikke behøve å legge væske tidligere enn 60.000 miles selv om du bruker bilen tungt.
2

Park lastebil på et plant underlag og la minst en halv time for motoren avkjøles for å sikre en nøyaktig væskenivået lesing.
3

Finn servostyring væske reservoaret under panseret på din Toyota Tacoma for alle kjøretøy. For 5 VZ-FE-motoren, er reservoar passasjer siden av kjøretøyet mot fronten av bilen, i forkant av motoren. For en FZ-FE motor, er reservoaret ligger på førersiden av motoren i en fremtredende posisjon.
4

Sjekk at servostyring væske leser mellom "Hot" og "Cold" nivåer. Hvis nivået er lavt, ta av lokket og tilsett væske, tar seg ikke til over fylle reservoaret. Sjekk bruksanvisningen for godkjent servostyring væske. Drenere overflødig væske ved å koble fra slangen i bunnen av reservoaret.
5

Inspiser reservoaret, slanger, klemmer og servostyring pumpe for eventuelle slitte områder eller brudd i komponentene. Skift ut eventuelle utette deler så snart som mulig for å unngå varmt servostyring væske lekker inn motoren din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124273.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil