Hvordan å opprettholde servostyring væske nivåer i en Toyota Tundra

The Toyota Tundra full størrelse pick up truck har vært på det amerikanske bilmarkedet siden 2000 og er fortsatt et populært valg for lastebil kjøpere. Tundra drivere kan også forbedre helse og lang levetid på bilen sin ved å utføre hjemme vedlikehold, inkludert grunnleggende væske sjekker. Kontrollere servostyring væske nivå vil ikke bare spare deg for penger på dyre reparasjoner, men vil også holde deg trygg på veien. Du trenger
servostyring væske
Vis Tundra Flere Instruksjoner
en

utføre grunnleggende vedlikeholdsprosedyrer på din Toyota hver måned. Mens du kan sjekke servostyring væske raskt på lett når som helst, bør du ikke trenger å legge til væske tidligere enn 60.000 miles.
2

Sørg for at bilen er parkert på et plant underlag og at motoren er kald før du utfører vedlikehold for å sikre at du får en nøyaktig avlesning på væske nivåer.
3

Finn servostyring væske reservoaret under panseret på bilen din. I fem VZ-FE motortyper, er det servostyring væske reservoaret på passasjersiden foran motoren, mens i en FZ-FE motortyper, er reservoaret ligger på førersiden av motoren.

4

Sjekk at væskenivået er et sted mellom "Hot" og "kald" level karakterer. Hvis væsken er lav, kan du legge til mer væske ved å fjerne lokket og fyller sakte. Sjekk bilens brukerhåndbok for fabrikken fylle. Vær oppmerksom på at reservoaret er små og kan lett bli overfylt ved en feiltakelse.
5

Inspiser reservoaret selv samt andre komponenter som slanger og klemmer for å sikre at det ikke bryter eller sprekker som kan føre i en lekkasje. Skift ut slitte deler umiddelbart for å unngå varm væske lekker inn i motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124272.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil