Slik klargjør Bil tørkepapir for Winter Driving

Det er ting du kanskje trenger å gjøre så langt som vedlikehold av bil går for å forberede for vinterkjøring. Ta en god titt på bilens vindusviskere. Tørkepapir må være i god form for å kunne håndtere potensiell snø, sludd eller is. Instruksjoner
en

Forbered bilen vindusviskere for vinterkjøring ved å gi gamle vindusviskere en mykgjørende behandling. Over tid får gummi i bilen vindusviskerne hardt. Stiv, hard gummi vil ikke kjøre jevnt over frontruten. Vindusviskere vil ikke tørke bort frysing fuktighet eller kraftig regn som de skal for å gi sikkerhet i kjøring. Gjør gummi vindusviskere myke igjen ved å behandle dem med en silikon smøremiddel.
2

Ta deg bil vindusviskere av for å forberede bilen vindusviskere for vinterkjøring. Se på dem nøye for å se om rust er på bladet selv. Hvis du ser rust flekker, bruk en fin-sandpapir og gni bilen vindusviskere forsiktig til rust flekker er borte. Arbeide nøyaktig, et sted om gangen, for å hindre ytterligere skade på vindusviskere.
3

Trim utenfor kanten av bilen vindusviskere hvis de vises slitt og fillete. Ta bilen vindusviskere fra bilen din. Legge dem ned på et flatt underlag. Lå en rettholt (en linjal, for eksempel) ned på toppen av viskerbladet hvor bladet rører frontruten. Skyv rettholt nesten selv med kanten av gummi vindusvisker blad, la bare kanten av vindusvisker blad show. Ta en skarp barberhøvel kniv eller en single-edge barberblad, trykk godt ned og klippe av kanten av vindusvisker blad å re-overflaten sin kant.
4

Smør våren som holder bilens vindusvisker bladstrammingen på vinduet. Bruk en liten mengde lys penetrerende olje.
5

Bytt bilen vindusviskere med nye, hvis det er nødvendig. Hvis vindusviskere er for gammel og for slitt, kan trinnene ovenfor ikke forberedte dem godt nok for vinterkjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124198.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil