Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

The Best Home Remedy å fjerne Tint og Film Fra Windows

En god vindu missfarging skjold solen, og legger skjønnhet til glasset. Til slutt, vil filmen bli gammelt og slitt, og begynner å skrelle. Fargetone som har begynt å strippe bort fra vinduer, ikke bare svekker sin "estetisk verdi, men er potensielt farlig. Når dette skjer, er det ofte best å skrubbe den opprinnelige lag, og begynne på nytt. Forberedelse for Car Windows

En enkel måte å fjerne gamle fargetone fra bilvinduene krever noen vinduet renere, noen utenfor søppelsekker, en pute av stålull, noen barberblader og papirhåndklær. Vente på en klar dag, og la bilen for å sitte i solen en stund før du begynner. Varmen vil bistå i fjerningen. Som vinduene varme opp, skjære en søppelpose åpen på begge sider, slik at den brettes ut til en lang ark av plast.
Fjerningen

Etter å ha latt den bil å sitte i solen for en time eller så, flytte til bakvinduet. På innsiden av bilen, slukke bak glasset fullstendig med vindusvask, og straks presse plastarket mot vinduet slik at den dekker alle deler av den eksponerte glass. Holde fuktighet inn i vinduet vil skape et tynt lag av damp mellom glasset og plasten. Denne dampen vil løsne fargetone, slik at den lett kan fjernes. Gjenta denne prosessen omtrent en gang hvert 20. minutt, i omtrent en time. Fjern plasten, og bruke barberblad til å løfte fargetone i hjørnene. Fortsett sprøyting vinduspussemiddel mens peeling fargetonen, for å hindre lim fra re-tørking. Skrubbe vekk eventuelle gjenværende lim med stålull.

Hjem Windows

Mange har brekking installert på sine hjem vinduer. Gjør du det legger isolasjon og sparer energi. Å fjerne filmen fra ditt hjem vinduer, trenger du en spray flaske, full styrke ammoniakk, cellofan wrap (som Saran) og noen barberblader. Hell ammoniakk i flasken, og spray glasset ent. Påfør cellofan wrap i rette strimler å felle ammoniakk mot glasset. La den sitte inntil fargetone begynner å krøller under, som kan ta opptil en time. Skrape myknet fargetone av med et barberblad.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121050.html

Previous:
Next:

auto Detailing