Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> leie Cars >> Content

Hvordan håndtere en krevende kjæreste

En krevende kjæreste kommer i mange former. Hun kunne kreve udelte oppmerksomhet til alle tider, eller hun kunne være sjalu og materialistisk blant andre feil som låner ut til en krevende holdning. Dette karakterbrist er en vanskelig å komme over, så vet hvordan man skal håndtere en krevende kjæreste gir deg muligheten til å avgjøre hvorvidt hun er virkelig den rette jenta for deg. Instruksjoner
en

Vurdere din personlighet og rutine i forhold til kjæresten din. Er du motpoler? Noen ganger kan en krevende kjæreste er egentlig ikke krevende så mye som hun er forskjellig fra deg. Vurdere deg selv hjelper deg å få litt perspektiv i arbeidet med kjæresten din.
2

Sett av tid til kjæresten din til å gjøre noe hun liker. Hvis det virkelige problemet er mangel på tid brukt sammen, ta henne med til en film hun liker eller shopping hvis det er noe de foretrekker.
3

Sett av tid til deg selv. Tretti minutter til en time om dagen for ensomhet hjelper deg å holde humøret positivt. Hvis du gjør tid for deg selv, en krevende kjæreste egentlig ikke synes så ille i det lange løp.
4

Vær realistisk i hva du kan levere. Hvis kjæresten din er av den krevende typen som har svært høye forventninger, hun trenger å vite hvilket nivå du kan møte. Du bør aldri tvinge deg selv til å møte noens umulige standarder, og hvis de ikke kan akseptere din nåværende nivå av standard, så det er ikke din feil.
5

Kommuniser med kjæresten din. Hvis hun ikke er klar over hvor krevende hun er, å ha en voksen diskusjon om saken kan hjelpe avhjelpe det. Vær positiv i hvordan du diskutere temaet. I stedet for å si "du er for krevende," sier noe passive som "Jeg føler at du blir litt over-krevende til tider."

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/renting-cars/100798.html

Previous:
Next: No

leie Cars