Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> leie Cars >> Content

Utleie Auto Tilstand Sjekkliste

Unngå dyre out-of-pocket utgifter ved å fylle ut et omfattende leiebil sjekkliste før du kjører bort. Auto utleie selskaper tilbyr en rekke vilkår og betingelser på hver leiekontrakt som gjør kunden økonomisk ansvarlig for skader forårsaket til sine biler. Hvis kunden unnlater å se eksisterende skade på et kjøretøy før signering av leieavtalen, kan de finne seg betalt regningen for reparasjoner når bilen er returnert. Bilforsikring

Snakk med din auto forsikringsselskapet før du godkjenner noen leie. Finn ut om din eksisterende policy dekker skader påført leie biler, hvis den ikke gjør det, spør om et supplement kan legges til dekke personskade og skade på eiendom gjeld over en kortsiktig periode
På Bærere

Spør rekrutteringsansvarlige om bilen har gjennomgått en prerental vedlikehold kontrollere og be om å se en signert kopi av sjekkliste. Ta deg tid til å lese detaljene i leieavtalen din før du signerer papirene, og spør om selskapets forsikringsvilkår hvis din egen operatør ikke er i stand til å gi dekning. Spør et medlem av leie ansatte til å bli med deg mens du utfører en full visuell inspeksjon av bilen.
Karosseri

Gå rundt bilen for å se etter åpenbare tegn på kroppen skader som bulker, skraper og manglende biter av trim. Knele på baksiden av kjøretøyet i et godt opplyst område og se ned på siden av auto karosserideler for crease merker, depresjoner i metall og andre kosmetiske defekter. Fremheve noen feil til leie representant og sørge for at disse feilene blir lagt til sjekkliste.
Arbeider deler

Sjekk tilstanden til alle som arbeider deler. Test frontlysene, indikatorer, vindusviskere og bremselys. Sørge for at dekkene er i kjørbar stand tilstand, og sjekk kilometertelleren å sørge for at lesing passer figuren notert på prerental vedlikehold sjekkliste.
Kupeen

Åpen dører og sjekke interiøret i bilen nøye. Se etter flekker eller riper i seter, og sørg for at tepper er rene. Se på taktrekket å sørge for at tilstanden er akseptabelt, og sjekke hanskerommet, askebegre og sidelommer for søppel. Sørg for at alle dashbordet lyser arbeider. Ikke glem å sjekke inni stammen også.
Under the Hood

Åpne panseret og sjekke væske magasinfylling. Sørg for olje, vann, vindusvisker væske og power-styring væske er alle fylt til grenseverdiene. Start motoren og lytte etter ukjente lyder som banket eller sliping. Lukk panseret og spør utleie selskapet representant til å følge deg på en kort prøvetur før du signerer leieavtalen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/renting-cars/100795.html

Previous:
Next:

leie Cars