Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> leie Cars >> Content

Hjelp for bil repossession

Hvis du finner at du ikke kan gjøre bilen betalinger, ring banken din umiddelbart for å prøve og holde ut repossession innsats. Du har flere muligheter til å utforske, selv om du kanskje nødt til å selge bilen for å betale ned lånet gjeld. Du kan også ha annen finansiering alternativer tilgjengelige for deg, avhengig av din bank og generell betalingshistorikk. Hjelp fra utlåner

Ring banken din så snart du innser at du ikke kan gjøre ditt lån betaling. Mange banker vil heller jobbe med distressed låntakere enn gripe sine biler. Banken din kan muligens tilby en utsettelse, eller la flere ubesvarte betalinger uten straff. Dette kan gi deg tid til å fange opp eller prøve å selge bilen din. Eller, kan banken være i stand til å justere vilkårene til lavere utbetalinger. De fleste banker krever kontoen din for å være i god stand, eller i det minste ikke signifikant langt bak, for å imøtekomme alternativer.
Refinansiering
p Hvis banken din ikke kan hjelpe deg, prøv til å søke andre steder for å refinansiere lånet ditt. En refinansiere lar deg justere lengden på lånet ditt og muligens få en bedre rente, avhengig av din kredittverdighet. Du kan søke hvilken som helst bank du velger for bilens totale pay-off beløp. I tilfelle at du er godkjent for refinansiering, vil neste utbetaling skyldes i 30 til 45 dager, og gir deg litt tid til å fange opp på din økonomi.
Privat salg

p Hvis du ikke klarer å refinansiere billån, kan du prøve å selge bilen privat. Hvis bilens verdi er i tråd med sin pay-off beløp, kan du selge bilen og eliminere utbetalinger alle sammen. Bruke nettstedet avgrensningsbrønner guider som Kelley Blue Book eller Edmunds nettsteder for å måle hvorvidt et salg vil gagne deg. Hvis du skylder mer enn bilen er verdt, må du komme opp med gjenværende saldo for å tilfredsstille lånet og få en klar tittel å overføre til en ny eier.
Cosigner
p Hvis du ble slått ned for refinansiering eller godkjent for en høyere rente enn du har råd, kan en cosigner hjelpe. En cosigner garanterer lånet du søker om, og hvis du kan finne en med sterk kredittvekst, kan du nyte en lav rente, lave utbetalinger og muligens en lengre sikt. Når du finner en cosigner, kan du på nytt til bankene du allerede har brukt til. En cosigner er vanligvis en nær venn eller et familiemedlem, som risikoen forbundet med cosigning er stor. Hvis du ikke betaler lånet ditt, er cosigner kreditt berørt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/renting-cars/100792.html

Previous:
Next:

leie Cars