Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> leie Cars >> Content

Hvordan leie en bil med slepekapasitet

Enten du flytter til en annen by, prøver å unngå kostnadene for en bergingsbil, eller bære bygging rusk til deponi, folk noen ganger trenger rå kraft og styrke av et kjøretøy med slepekapasitet. Så lenge en løftekrok er montert på kjøretøyet, alt fra en liten bil til et bevegelig truck kan brukes for å taue en belastning, avhengig av belastningen størrelse. De fleste utleiefirmaer leier biler med store tauing kapasitet. Du trenger
Telefonbok
Vis flere instruksjoner
en

Søk i lokale telefonboken gule sider for å finne bil og lastebil utleiebyråer.
2

Ring bilutleiefirmaer. Forklar hva du trenger å leie bilen for, og beskrive lasten blir slept. Spør om de har noen biler som kan imøtekomme behovene dine den dagen du trenger bilen. De bevegelige lastebiler på utleiebyråer som Penske og U-Haul er utstyrt med trailer uhell og kan håndtere store eller tunge belastninger. Ring flere etater og motta sitater for en kompatibel kjøretøy.
3

Ring utleiefirma med best pris og reserve bilen. Reserve bilen så langt i forveien som mulig for å unngå planlegging problemer. Du må som regel levere et kredittkortnummer og førerkort informasjon. Spør om du kan plassere et innskudd på utleie bruke et debetkort hvis du ikke eier et kredittkort --- mange byråer er villig til å gjøre det hvis du har en anstendig kreditt score.
4

Sjekk slepekapasitet på bilen du reservert for å sikre selgerens slepekapasitet krav var gyldig. Besøk produsentens hjemmeside for slepekapasitet, eller bruk linken i ressursene nedenfor for å finne ut slepekapasitet manuelt.
5

Reis til utleiefirma på dagen for reservasjonen. Gi ekspeditøren din informasjon. Sjekk at bilen har en sikker trekkrok før kjøring unna.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/renting-cars/100791.html

Previous:
Next:

leie Cars